שאלה לגבי התחרות...

שאלה לגבי התחרות...

אני גיליתי על התחרות הזו רק היום בבוקר.... מאוחר להתחיל או שאם יהיה לי את הרייטינג הכי גבוהה ביום הזה אני עדיין אזכה? :/ בעעע איזה ביאוס :| אגב צריך להירשם לזה או משהו?

התחרות עומדת להגמר

ככה שחבל בשבילך לנסות להרשם , כי גם ככה לא תעברי את השאר.. אבל תבואי לשדר בכל מקרה בלי קשר לתחרות... ולא נראה לי שצריך להרשם..

זה לא קשור, את יכולה להירשם ואולי

לזכות...תנסי כי אם יהיה לך הרבה רייטינג את יכולה ביום אחד לעלות ל-5 הגדולים.. תנסי

בכל בלוג יש אפשרות הצבעה..

ואת אמורה לראות כמה אנשים מצביעים לך, וזה שיש הצבעה זה כשאת משתתפת בתחרות..

ממממ ולא צריך להירשם ולא כלום?

המספר היחיד שהיה כתוב זה רייטינג וזה היה 1000 ומשהו כניסות... יותר מזה לא ראיתי כלום :|

תכנסי לתחרות הכריש הכחול

חתלתולה את נשמעת סקסית.... תיכנסי באתר למבוגרים (לאחר 2200) לתחרות הכריש הכחול......שם יש סופשבוע בסיני במלון 5 כוכבים....אם את נותנת אקט מיני טוב= כולם יצביעו בשבילך....ואז יתכן ואת הזוכה..... אם את נראיית טוב....ואת יכולה לחרמן את הגולשים...וואללה=תחרות "הכריש הכחול" זה בשבילך..... קשקשני 19.3.

תפתחי 2 בלוגים....

חתלתולה.... תפתחי 2 בלוגים..... בלוג ליום לתחרות הרגילה.... בלוג ללילה לאתר המבוגרים...... אני מניח שהשבוע יחלו 2 תחרויות חדשות. גם בבלוג הרגיל וגם למבוגרים. אם יהיה לך בלוג קיים= תוכלי להירשם מיידית לשניהם. אם את צריכה עזרה= אני לשרותך. קשקשני 20.3.

אני מוכן לעזור...

חתלתולה, אני מוכן לעזור....בתחרות הבאה את מגיעה אלי הביתה עם המחשב שלך ואני עוזר לך להתחבר.....איך אני בשבילך ? אני אפס אני כלומניק

shani69

New member
לדעתי..

את צריכה לנסות....מקסימום לא נורא!! שיהיה לך בהצלחה מותק

buzaglo

New member
ממש אין לך סיכוי../images/Emo41.gif

התחרות היא עד ה-20 למרץ אז אם את עושה את זה בשביל זה..
ואת לא צריכה להירשם...את רק צריכה לסמן את ה-V של "הכריש הכחול" אבל אני מאמין שתהיה שוב עוד תחרות גם במבוגרים

כריש הכחול 2....

חתלתולה..... התחרות הבאה במבוגרים היא ככל הנראה...." הכריש הכחול 2....".... בהצלחה קשקשני 19.3.

למעלה