שאלה לגבי השתרשות

שאלה לגבי השתרשות

לבנות שהיה להן כזה דבר איך זה בדיוק ניראה (אפשר לשלוח לי גם במסרים)

לא היה אבל...../images/Emo42.gif

אני ממש מקווה שלך זה קורה...
ו... ליאת, איך זה לחוות את הקדם-הריון בחו"ל? מבחינת לקנות חומצה פולית, רופאים וכאלו? פשוט, גם אני רחוק מהבית (גאוגרפית) ולי זה לא פשוט... בהצלחה...

פּוֹנְג

New member
זהו ש... גם אני עדיין לא הייתי שם

אבל עד כמה שאני זוכרת ממה שנכתב כאן, זה יכול להיות דומה מאד לכאבי מחזור וכתמי מחזור, ולכן זה מאד מטעה ומלחיץ. מקווה שאת תהיה הראשונה לספר לנו ממקור ראשון איך זה בדיוק נראה.

ליאת,

שאלה טובה מאוד!!! אני אענה לך איך זה היה אצלי: כשיש לי ביוץ, יש לי כאבי בטן רק ביום הראשון וגם החזה שלי נעשה טיפה יותר גדוש, ובעיקר הפטמות נהיות רגישות יותר למגע. בזמן ההשתרשות, לא היו לי שום כאבי בטן, לא היה לי גודש בחזה, אבל הפטמות המשיכו להיות רגישות למגע. אחד השינויים הראשונים בהריון הוא שהחזה מתחיל לגדול. אבל זה בד"כ קורה לאחר ההשתרשות. אצלי הרגישות בפטמות היא סימן די מובהק להריון. כמו שענתה לך חלי, שלא הרגישה כלום, סביר להניח שגם את לא תרגישי כלום. יתכן שיש סימנים קטנים בתחושות אבל קשה מאוד לזהות אותן, ובעיקר אם זה הריון ראשון. כי אין לך למה להשוות את זה. למשל, לפני שנודע לי שאני בהריון ראשון, שאלתי את בעלי אם גם הוא הרגיש שהטעם של הנס קפה השתנה. והוא ענה לי שהטעם הוא כתמול שלשום. כשנודע לי שאני בהריון, פתאום הבנתי ששינוי הטעם הוא אצלי. הגוף שלי "הרגיש" אחרת טעם של נס קפה. בהריון שני ושלישי, את כבר הרבה יותר מודעת לדברים הקטנים שגרמו לך להבין שאת בהריון ראשון, ולכן אז קל לך יותר לדעת אם את בהריון. לולה הפילולה

אז ככל הניראה שאני טועה ומדובר רק

בסימני מחזור כי הבטן התחתונה כואבת + הגב ויש רגישות בכל החזה לא רק בפיטמה נו טוב אז ככל הניראה שגם אנ מצטרפת למחזור יולי

tarepanda

New member
ליאת...

אל תנסי להסיק ממה שהיה לבנות אחרות, זה כל כך אינדיבידואלי שחבל להסיק מסקנות - צריך סבלנות, זה הכל
חברה הכי טובה שלי סיפרה שהיא הרגישה כאבי בטן של לפני מחזור, וחברה אחרת לא הרגישה כלום בכלל אז אי אפשר לדעת. אגב, החלפתי את הניק אחרי הצ'ט לפני יומיים - זוכרת?

למעלה