שאלה לגבי השערים.

Libertine R

New member
שאלה לגבי השערים.

נדפקתי בשער 10 ! תסתכלו על מיקום השער שלי ואז תתבכיינו על שער 6 שלכם. השאלה שלי אם יש אפשרות לדחוף ולהתערבב עם שאר השערים ואז באיזושהי צורה להתקדם ולהגיע לקרבת הבמה, או שבדומה להופעות אחרות השערים יהיו תחומים בגדר ולא תהיה אופציה לזוז ?

super girl 15

New member
השערים יהיו תחומים בגדר...

ולא תהיה אופציה לזוז... (
השארה שלי...)

Ice machinE

New member
מה זאת אומרת "תחומים בגדר"

הכוונה כמובן מחוץ למתחם, נכון? כי בפנים הכל בלאגן וקרחנות מכאן עד להודעה חדשה.

Ice machinE

New member
זה עוד לא הגיע לאשדוד? ../images/Emo6.gif

זה כמו בלאגן, אבל בחוף GOA

Libertine R

New member
לא, לא מבחוץ.

אם תסתכל לפעמים על תצלום אווירי של הופעות, תראה שבהקל יש כאילו מאין ריבועים גדולים כאלו סגורים בגדר שבתוכם עומדים כמות של אנשים. אלה השערים, לא ?

super girl 15

New member
לא... השערים הם בחוץ.. מן הסתם...

ונראה לי שאתה שואל אם לכל השעים יש אפשרות להגיע קרוב לבמה אז נראה לי שכן.. כי זה יהיה הזוי אם יפצלו את הקהל או בכלל את הפארק...
בכלל לא רעיון טוב שלשערים 1, 2, 11, 12 יהיה אפשרות להיות קרובים ולכל שאר השערים יהיה גדר שיחסום להם את הדרך באמצע הדשא...

Ice machinE

New member
../images/Emo12.gif

השערים זה הפתחים בגדר החיצונית שדרכם נכנסים אנשים למתחם. בתוך המתחם אין שום גדרות ושום בריקדות מפרידות. זה הולך על בסיס של מי שרץ הכי מהר, תופס מקום קרוב לבמה. מה שכן, אולי תהיה הפרדה עם גדרות מחוץ למתחם, למרות שגם זה סבפק (אלא אם לא למדו מאסון ערד...)

עדיף לא לפרט תאסון ההוא...

רק בכללי: בזמן שמשינה הופיעה, מבלי ידיעתם של חברי הלהקה, החלו להמחץ חבורת צעירים בשער, בניסיון של הישראלי המצוי: מי יכנס ראשון...

bAruLi

New member
טעות.

האסון קרה לפני שמשינה הגיעו בכלל למקום. קודם כל אסון ערד קרה ב18/7/95. ההופעה שנקבעה לאותו יום היתה אמורה להיות הופעת הפרידה של משינה ולכן המשווקים של הפסטיבל נצלו את העובדה הזאת, ומכרו יותר מדי כרטיסים להופעה. התוצאה היתה שבמהלך הופעת החימום של טיפקס,מרוב הלחץ של האנשים שנשארו מחוץ למתחם ונסו להיכנס- שער הכניסה של המתחם התמוטט,מחץ למוות 3 צעירים(חן יצחק
,איטן פלד
ונעמה אלקריב
)ופצע עוד 100.

bAruLi

New member
פאשלה זאת גם דרך להגדיר את מה

שהיה שם. זה היה פשוט מחדל,ארגון כושל ובצע כסף. נקודה.

הגר26

New member
איזה קטע הזוי, שאת לא יודעת מה זה

היית בת 4, כשאני חושבת על זה...

הגר26

New member
אני בטוחה שהיא יודעת שהוא נרצח

לא צריך להסחף. אבל היא בטוח לא זוכרת את הרגע שזה קרה. לפחות לא כמונו

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifיודעת.. יודע.. זה פסדר..

גם בגיל 4 אי אפשר להעביר את המציאות...

Ice machinE

New member
../images/Emo124.gifעוד פרט לגבי השערים../images/Emo124.gif

לכל המודאגים (ואני ביניהם) מכך שעל הכרטיס כתוב שער מסוים, דיברתי היום עם המשרד של שוקי וייס ושם אמרו לי שלא יעשו בעיות לאנשים במידה והם ייכנסו עם כרטיס שלא כתוב עליו השער ממנו הם נכנסים. כלומר, למי שיש שער 6 ורוצה להכנס משער אחר, לא תהיה בעיה ויכניסו אותו.

super girl 15

New member
אוי הברוך.. ../images/Emo12.gif

אני כבר רואה את הלחץ שיהיה בשער 1 ו12...
ובשערים אחרים... רייקני...

למעלה