שאלה לגבי הרשמה!

Omlil

New member
שאלה לגבי הרשמה!

שלום, אני ממש אודה למי שיוכל לענות לי. אני בת 17 בדיוק והשנה סיימתי י"א. את בקשת הפטור שלי שלחתי לצה"ל השנה בסביבות... לפני פסח. כשהתקשרתי לברר אמרו לי שזה לא לוקח זמן. חברה שלי קיבלה אותו (אמנם מטעמים רפואיים) לאחר חצי שנה. אני לא יודעת מתי ההרשמות לאגודות השירות הלאומי נפתחות. המליצו לי להתנדב דרך אגודת שלומית, אבל השאלה היא האם עד שצה"ל ישלח לי את הפטור אני לא אחמיץ את ההרשמה? האם פתיחת ההרשמה משתנה מאגודה לאגודה?.. אני אמורה להרשם כשאסיים י"ב, עד אז בודאי יהיה לי פטור, אך לא יהיה מאוחר מידי?

Reut l

New member
שלום לך :)

אל תדאגי דבר ראשון אני קיבלתי את הפטור מהצבא רק לאחר 4-5 חודשים... אבל את צריכה לשבת עליהם ולהתקשר הרבה כדי שישימו את התיק שלך בין הראשונים... דבר שני אני גם נרשמתי לשלומית...ואת יכולה לשלוח להם את כל מה שדרוש כדי להירשם גם אחרי ההרשמה... אני רק לפני איזה שבוע שלחתי להם את הטפסים שהייתי צריכה לשלוח להם את זה לפני חמישה חודשים!!! (לא שזה בסדר... זה ממש לא בסדר) אבל גם אם תשלחי להם חודש אחרי שההרשמה החלה זה לא נורא.... שיהיה בהצלחה =)

redsnowhite

New member
אני קיבלתי את הפטור אחרי שבוע וחצי../images/Emo12.gif../images/Emo180.gif

עד כדי כך הצבא רוצה להיפטר ממני
בכל אופן, אני גם נרשמתי לשלומית והם אחרי שבוע בערך התקשרו אליי ואמרו לי שאני קטנה מדי ושאתקשר רק בדצמבר
וגמאני בת 17 וסיימתי י"א
כשתסיימי י"ב נראה לי מאוחר מדי, כי את צריכה לתפוס מקומות, אני מניחה שבין תחילת לאמצע השנה של י"ב

מלני04

New member
אמרו לך שאת צעירה מדי?

מוזר... אני התחלתי את השירות דווקא בגיל שלך... הייתי בת 17

Reut l

New member
זה קשור

לזה שהיא לא סיימה את הלימודים.... סיימת את הלימודים בגיל 17?!

למעלה