שאלה לגבי הרטלין..

Pink Pig

New member
שאלה לגבי הרטלין..

שלום, אני נותלת עכשיו שתי כדורים של 20מג sr, הפסיכיאטרית שנתנה לי את המרשם אמרה שאסור לקחת יותר מ60 מג ביום. אני סקרנית לדעת מה קורה אם לוקחים יותר? או בכל מנת יתר?

b a r b a i m a

New member
מנת יתר - כשמה כן היא, מנה יותר!

אם מקבלים מינון מסויים מרופא ועוברים אותו זוהי מנת יתר. ולמה? לא כי הרופא אמר. כי יש לכך השלכות על הגוף. הריטלין הוא כדור מעורר ולקחיה של מנת יתר מעוררת ומשפיעה לא טוב על הגוף. בחילות, סחרחורות, עצבנות, חוסר יכול לישון, ירידה בתאבון ועוד הרבה הרבה הרבה. ומי יודע אילו השלכות עתידיות על הגוף יכולות להיות ממנות יתר

Pink Pig

New member
ומה יענו אפשר למות?

אני מכירה מישהי שניסתה, היה לה סיכוי בכלל? כדאי להרחיק רטלין מאנשים אובדניים?

zivadina

New member
לא מתים מזה כל כך מהר

גם אני מכירה מישהו שניסה, ולוויתי אותו כמה שעות באינטרנט עד שהשפעת הריטלין פגה. זה לא כדור מסוכן, אבל אסור להגזים בו. ("להגזים" זה לפחות פי 5 מן המינון שהרופא רשם).

שמעתי על מישהו שניסה עם אנטיביוטיקה

הוא ניסה להתאבד עם אנטיביוטיקה. הוא בלע כמויות מדהימות וכשהוא קם בבוקר הוא גילה שבסך הכל נעלמו לו החצ'קונים.

zivadina

New member
מה קרה?

הוא הרגיש רע מאוד, רעידות, הזעות. ספרנו את השעות מזמן לקיחת הכדורים, ובאמת כבר אחרי 6 שעות היה שיפור. אני נרדמתי על המקלדת... בבוקר הוא סיפר לי שהחליט לא ללכת לבית הספר בגלל חולשה. כעבור מספר חודשים הוא הצליח לשכנע את אמו לסדר לו טיפול נפשי אצל פסיכיאטר טוב. (קודם היא התנגדה).

למעלה