שאלה לגבי הציף

שאלה לגבי הציף

איפה אני אמור לאמן אותו כי אני לא רואה אחרי שסימיתי באקדמיה

n lee

New member
אתה מאמן אותו

ברזידנס או בפאלאס (בית אצולה או ארמון נראה לי בשרת הישראלי) אבל אם הוצאת כבר מקסימום מתיישבים, מה שאומר שהסלוט נתפס כבר, לא תוכל לאמן צ'יף בעקרון כל סלוט - נקודה שבה אפשר להוציא מתיישבים או צ'יף אי אפשר להוציא את שניהם מה שאומר שאם יש לך בית אצולה וכבר הוצאת משם שני כפרים כמו שלא תוכל לאמן עוד 3 מתיישבים לכפר שלישי לא תוכל להוציא צ'יף?

עוד שאלה לגבי הציף

אני יכול להעביר אותו מכפר לכפר כמו גיבור ולתקוף מכפר אחר

n lee

New member
לא, אי אפשר לעשות את זה

אתה יכול להעביר אותו לכפר אחר אבל לא לתקוף איתו משם אתה יכול לתקוף עם הצ'יף רק מהכפר שבו אימנת אותו

מה קורה איתו אחרי

מה קורה איתו אחרי שהכפר ניכבש איפשר להישתמש בו יותר הוא כמו קנדום משומש

n lee

New member
אחרי שהכפר נכבש

הצ'יף נעלם בדיוק כמו מתיישבים שברגע שהם מגיעים ליעד שלהם הם נעלמים

באסטר1

New member
גם שאלה

נניח ויש לי 5 בליסטרה אני רוצה לשלוח על מישהו ולהוריד לו נגיד כמה דברים אני שולח את ה5 וזה מוריד לו נגיד 5 שלבים בעץ? או שאני צריך לשלוח כל בליסטרה בנפרד בשביל להוריד 5 שלבים? ואם שלחתי 10 בליסטרות בשביל להוריד אקדמיה זה מוריד שלב אחד רק נכון? ושלב 10 בנקודת מפגש פותח לי את כל האפשריות שיש בבליסטרה או שאחרי שלב 10 אני עדין מקבל תוספות להורדה?

The Farmer1

New member
כמות הקטפולטות שצריך להוריד בניין.......

Building Level Number of Catapults 1 2 2 2 3 2 4 3 5 4 6 6 7 8 8 10 9 12 10 14 11 17 12 20 13 23 14 27 15 31 16 35 17 39 18 43 19 48 20 53 במידה ויש סתת צריך להוסיף עוד ולפעמים עוד הרבה. כמו כן שידרוג הקטפולטות בנפח וכמות התושבים בכפר משפיעים על הכמות הנדרשת. במידה שאין סתת, לא שיפרת קטפולטות וכמות התושבים של הכפר שלך המתקיף זהה או קטן מזה שאתה תוקף מה שרשום לעיל אמור להספיק.

באסטר1

New member
ואו הרבה צריך בשביל להרוס כפר

זה מה שטוב בטריוואין שקשה להשיג את הדברים ההרסניים באמת למרות שכמות קטנה ממנה אפשרית זה טוב נותנים לך להרגיש את ראש החץ של האטום אבל לא את האטום

n lee

New member
בעקרון כן

אבל אתה לא יכול לכוון עליה ספציפית זה יכול לקרות רק בrandom

Tyr19

New member
תראה...

רק ברגע שתשיג רמה 10 בראלי פוינט תוכל לכוון ספציפית על הקרני, הקטע המצחיק הוא שברגע שתוכל לעשות כן כבר לא תצטרך...כי בשלב הזה כבר התפוקה שלך כבר תהיה גבוהה מאוד ולקטות שלך תהיה המון עבודה

n lee

New member
אי אפשר לכוון ספציפית על הקרני

לא משנה איזו רמה הראלי פוינט שלך

באסטר1

New member
עוד שאלה אסטרטגית

אם שלחו עלי בליסטרה ואני יודע על מה..אני יכול להרוס את אותו מבנה ואז מה יקרה? ואם אני הורס חוזר אלי המשאבים?

The Farmer1

New member
הקאטות יתקפו בראנדום.

ואם אתה הורס מבנה, לא חוזרים אליך המשאבים.

למעלה