שאלה לגבי הפרקים....

G o H a N

New member
שאלה לגבי הפרקים....

דבר ראשון מזל טוב לפורום
ודבר שני..... אני מוריד פרקים ולא רואה בערוץ 6 (אני מניח שלא צריך להסביר למה....) אני הייתי מוריד מהקאזה.... אבל בדרך זה מוריד לי גם וירוסים.... והמחשב שלי היה מושבת כמה ימים בגלל זה.... אז רציתי לדעת אם יש איזה מקום בטוח להוריד ממנו בלי סכנה של וירוסים... אם אתם מכירים אני אשמח לשמוע....
ועוד משהו.... פעם הייתה לי רשימה של כל כל הפרקים בכל הסאגות.... וזה היה בקובץ word אז רציתי לדעת אולי יש לכם את זה.... זה ממש עזר לי.... והיה לי את זה על דיסק עם עוד כמה דברים של דרגון בול זי אבל אני לא ממש מוצא אותו.... אז תודה מראש

gokussj2

New member
אם יש לך אנטי וירוס מעודכן של...

נורטון רצוי גירסא 2004 אז אין לך בעיה עם קאזה אתה יכול להוריד מקאזה אנטי וירוס נורטון לא משנה איזה גירסה אני משתמש כרגע ב-2002 מינימום 2002 אתה צריך

G o H a N

New member
יש לי אנטי וירוס....

והוא פועל והכל.... כי מה שאני הורדתי את הפרק אני צפיתי בו פתאום קופצות לי הודעות של וירוסים... ואני לא חשבתי שזה מזה ומסתבר שזה כן.... טוב.... לא נורא... אני חושב שאני אסתכן... אני כבר בפרק 273 (לפי האמריקאי) ורגע.... מה ההמשך? ההמשך זה GT נכון? אז אין אני רושם את זה? DBZ GT - 001?

BigMan3TheOne

New member
DBGT - 01 \ 1

או DBGT וזה ייתן לך רשימה של פרקים הבעיה שאחרי פרק 10 בGT כמעט כל הפרקים של הם ביפנית \ צרפתית - בעסה.

omri curi

New member
איך מורדים

לא הבנתי תקטע הורדתי תתוכנה ועדין זה לא עבד

G o H a N

New member
וואי אחי תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש עזר לי
גם האתר מצויין

למעלה