שאלה לגבי הפורום

שלוקמן

New member
שאלה לגבי הפורום

למה מעוד קשה לפתוח אשכול או להגיב, אני מאוד רוצה להיות חלק פעיל בפורום אבל אף פעם לא מפרסמים את ההודעות שלי כאן. לפי דעתי ממש חבל יש לי הרגשה שזה קהילה של חמישה אנשים. יש לי הרבה שאלות לשאול אבל כל פעם הם ממצונזרות. לפי דעתי גם ההודעה הזואת לא תפורסם כמו רבים אחרים שכתבתי ולא פורסמו. הטענה שלי בעיקר כלפי מנהלי הפורום שמנהיגים בפורום צינזור וסטימת פיות. בסיכומו של דבר חבל שזה ככה.

Yggdrasil19

New member
למה מצנזרים אותך?

אם אתה לא כותב דברים גסים ואתה כן מסמן ספוילרים בהודעות, אין סיבה למחוק לך הודעות. זו בטח בעייה במחשב שלך.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo45.gif

או שיש בעיה בפורום
פעם גם לי כמה הודעות לא הופיעו.

ther MeסAn

New member
גם אצלי ._.

אשרו לי רק לפני שעה, אולי יש בעיה בתפוז? :/ לא שזה משנה כבר, ההודעות ששלחתי הן מלפני שבוע -.-"

ther MeסAn

New member
הי! זה נשלח ../images/Emo2.gif

בכל מקרה.. אני לורי, מטאליסטית קשוחה ואפלה שנשואה לפיטר. נעים להכיר

Lion_Heart

Well-known member
בעלך משלה נשים

בהעמידו פנים שהוא נשוי להן? ככה מתנהגים? האינך מתביישת בהתנהגות נלוזה זו? האם ראוי?

Slow Cheetah

New member
ובכן, לא הבנת כראוי.

יש לא מעט נשים שהן אינן אני, והן טוענות שהן נשואות לו. אז חוץ מלרצוח אותן ולהפטר מהשטויות שהן אומרות אין לו יותר מדיי מה לעשות. אז הוא משלה אותן שהוא באמת נשוי אליהן, בעוד הוא נשוי רק לאחת והיחידה- אני

Lion_Heart

Well-known member
או. . .

האם יתכן שבעלך האהוב הוא למעשה "מוזיקה דרמטית ומרגשת" פוליגמיסט בסתררררר? היתכן שאת אינך האחת והיחידה אילע עוד אחת מנשותיו המשלות את עצמן בחושבן שהן אהבתו היחידה??

Lion_Heart

Well-known member
טו. . .ב

אם את כל כך בטוחה מי אני שאפכח אותך מאשליותייך (
)

Slow Cheetah

New member
כן, אה? ../images/Emo3.gif

טוב, רגע היסטורי עומד להעשות פה... אז.. ובכן..... אני מדברת איתך!!!! |רגע היסטורי במיוחד|

Lion_Heart

Well-known member
אני חושב

שעוד אלפי שנים איפה שהוא תלמידים בבית ספרם העתידני ישתעממו בלומדם על רגע הסטורי זה

Slow Cheetah

New member
ההודעה שלי לא הגיעה ../images/Emo10.gif

בכל מקרה- אני בטוחה שהם לא ישתעממו

Slow Cheetah

New member
לא, לא יקירתי.

פיטר נשוי אלי מתמיד, הוא רק משלה אותך בנישואים. את יכולה לתפוס את כל שאר הבנים (לא כולל את מוהינדר ואדם) במקום.

Slow Cheetah

New member
אוי../images/Emo4.gif

אולי זה בגלל שאת טוענת שאת נשואה לפיטר? אז תפוז מתנקמים בך
סתם, תתעלמי ממני
הפורום הזה מעלים הודעות

למעלה