שאלה לגבי העלילה

MusesRapt

New member
שאלה לגבי העלילה

קודם שאלה לגבי הספר war of the ancients הספר מתרחש בתקופה שהיה שלום אחריי מאורעות המלחמה השלישית ורונין וורסה בדיוק החליטו שהם פורשים מחיי המלחמה\פוליטיקה ורוצים לגדל בשקט ופנאן את שני הילדים הקטנים שלהם (שבטח נראים כמו טרולים חח) איפה נכנס החלק שהם שוכחים את הכל ומפליגים לנורטרנד בכדי להילחם בארטאס ? לגביי הDK אני לא מבין ה-undead לא היו מספיק טובים בשביל לעבוד עם האליאנס וה-DK כן ? מה כאילו יש פה סלקציה מיוחדת ? פרוטקציות אולי ? חוץ מהעובדה שהundead תרתי משמע מתו אין שום הבדל בינהם שניהם שירתו את ארטאס שניהם יצאו מהשליטה שלו והDK ממשיכים להתעסק בכל מה שקשור לקסמים האפלים האלה מקימים לתחייה זומבים וכו ... wtf ?

MusesRapt

New member
ועוד ממשו ששכחתי

אני זוכר שבווארקראפט 3 יש חלק שבו thrall נלחם בכמה forest troll והוא אומר "forest trolls i cant believe that this savage beasts were once a part of the horde" או משו כזה אם אני זוכר נכון \= וגם במשחק מחסלים את zuljin שהוא המנהיג שלהם .. אז מי אלה הטרולים שעכשיו נמצאים בהורד ?

JaneLame

New member
ילדים של אנשים ואלפים נראים כמו אלפים.

ראה אראת'ור שיושב במצודה בהלפייר - אוזניים ארוכות סטנדרטיות ושיער בהיר. הדפקט היחיד הוא שבני תערוכת לא יכולים להביא ילדים משלהם, כמו אתונות (האלפים פה יסלחו לי על ההשוואה). אגב, אני לא יודעת אם מישהו פה שם לב, אבל יש זוג נשוי כנראה בשולזאר (עם אותו שם משפחה), בחורה אנושית וגנום קטן וזעיר. *הרמת גבה*. איך... טוב, לא משנה. את התשובה לשאלה שלך אני גם לא יודעת בדיוק. אני עצמי חושבת שכל הקונספט של DK מוזר. שמת לב שיש DK בסקארלט קרוסייד? ראיתי כמה בניו-הרת'גלן, כמעט חטפתי שבץ. היהפוך כושי עורו?

Kingeh

New member
הסיבה שעכשיו מקבלים את הDK

היא כי טיריון התערב בעניין. אם עשיתם את הקווסטים אתם מקבלים מכתב מטיריון שמופנה למנהיג של האליינס/הורד ובמכתב הוא כותב לו את מה שקרה ומבקש מהמנהיג לסלוח לDK על מעלליו. (את הקווסט של האליינס לא יצא לי לעשות כי אחי עשה אותו על הדמות שלי כשלא הייתי בבית אז עשיתי את הקווסט של ההורד) בקווסט טיריון אפילו רושם לת'ראל משהו על אחד מהאורקים שהוא הציל. ת'ראל קורא את המכתב ואומר That man Tirion risked his life to save one of ours... I only knew one other person who did the same. ואז רואים שהוא מוחה דמעה וצועק משהו לתרת'ה .. והוא אומר שאם טיריון נותן את המילה שלו לגבי הDK הוא מוכן לקבל אותך.

MusesRapt

New member
אני לא זוכר בדיוק את הקטע של האליאנס

אבל זה משו דומה .. אבל בתאכלס כל מה שבליז עשו זה פשוט "בלה בלה בלה בלה בלהלבה"-> בולשיט! אני לא קונה את זה זאת לדעתי פאשלה רצינית בעלילה אני בטוח שכביכול כשסילבנה הקימה את הפורסייקן היו הרבה אנשים ששמחו לגלות שאולי יש סיכוי שהם יפגשו שוב את מי שהם איבדו בשביל הscourge אבל אם הם היו מספיק אנטי בשביל לדחות את הundead הם בטח צריכים ליהיות עוד יותר אנטי לגביי הDK.. זאת דעתי.

Kingeh

New member
כשסילבנה הקימה את הפורסייקן

וניגשה לאליינס אף אחד לא חשב "וואו מי שאני אוהב חוזר אליי" בעיקר בגלל שכל הפורסייקן בסופו של דבר הם אנשים של ממלכת לורדרון. סילבאנה ניגשה לסטורמווינד ששמעו מה קרה בלורדרון וכל מה שהם ידעו זה שהאנדד הם אלו שהרסו את הממלכה והם לא הסכימו לקבל אותם והכריזו עליהם מלחמה.

MusesRapt

New member
זה לא סוטר את הנקודה שלי

שאם הDK ביחסים אם האליאנס אז אין להם שום סיבה להמשיך וליהיות במלחמה אם הפורסייקן כרגע. אולי בגלל העובדה שהם כבר חלק בלתי נפרד מההורד .. אבל זה לא מספיק.

SiC

New member
לא רואה בזה בעיה

הDK הם אנשים בשר ודם, הם לא מתו, הם פשוט הנו עורף לחיים ומכרו את נשמתם לארת'ס תמורת חיי נצח. הם אומנם שפלים אבל הם עדיין חיים. לעותם הפורסייקן הם גופות מהלכות, ולכן לאנשים קשה יותר לקבל אותם בחזרה. אין כאן חור בעלילה - אומנם זה לא עשוי בצורה הכי מושלמת, עקב קשיים טכניים - זה עדיין מחשב, אבל בכלליות העלילה הגיונית

JaneLame

New member
מילא שת'ראל והמלך רין יסלחו להם,

אבל שהסקארלט קרוסייד יקבלו אותם?! זה ביזאר לגמרי. הם שוחטים כל מה שמריח מ-undead. התפיסה שלהם היא שזה חילול הקודש. זה סביר עלילתית לראות טראש מוב בשם Scarlet Death Knight כמו שסביר שעכשיו עובדיה יוסף יבלע חזיר שלם.

SiC

New member
אולי סתם דמיינתי

אבל כשהרגתי אחד מהקוסמים של הסקרלט אונסלוט הוא הפך לשד לקראת סוף החיים שלו ולא ואחרי שמת נשאר בצורה של שד בתור גופה... אולי דמיינתי כי מיהרתי ולא בדיוק היה לי קווסט שם אז אני לא זוכר. באמת קצת מוזר שיש בסקארלט אונסלוט DK, וזה באמת קצת חלש עלילתית, אבל לא מופרך לגמרי

JuffoWup

New member
המממ... ספוילר? לא לקרוא אם לא עשיתם

את הקווסטים של ה-onslaught. מדובר במאלגאניס (ע"ע סטראטהולם) ששולט ב-onslaught.

SiC

New member
לא מפתיע למי שמכיר את העולם של וורקראפט

ואפילו דיי צפוי :)

Kingeh

New member
הסקרלט קרוסייד

זה ארגון שנוהל על ידי שד בסופו של דבר. השדים קשורים לאנדד בקשר ישיר ולכן אין שום בעיה עם DK בין דרגותיהם. בייחוד עכשיו.

MusesRapt

New member
זה כן סוטר

אמרתי אומנם הם חיים אבל הם מקימים לתחייה זומבים שישרתו אותם ... אז סילבנה מי שהגנה בחיים שלה (וזה עלה לה גם באפטר-לייף שלה) בקיצור גיבורה של האליאנס לא יכולה לדרוך בסטורמויינד וצבא של זומבים של DK מפוקפקים כן ?

Kingeh

New member
כן...

אם אתה מבין למה הblood elves נמצאים בצד של ההורד, לא צריכה להיות לך שום בעיה עם זה.

MusesRapt

New member
באותו הזמן

שהיא הקריבה את החיים שלה למען המלחמה הם נלחמו לטובת האליאנס. ויש סיבה אחת שהם נמצאים עכשיו בהורד וקוראים לה kaelthas לפי מה שזכור לי מווארקראפט 3 .. יכול ליהיות שאני טועה.

MusesRapt

New member
הםם

אני חושב שהוא סתם נראה כמו elf כי לבליז אין כח לעצב אותו כמו שצריך. חח ולא שמתי לב לגנום ולאישה .. אבל בהחלט פרוייקט לא פשוט :p

JuffoWup

New member
"בחורה אנושית וגנום קטן וזעיר"

Baby, you got no idea

למעלה