שאלה לגבי הסרט X-Men2

sowhatt

New member
שאלה לגבי הסרט X-Men2

בסוף בכתוביות רשומות 2 שחקניות אחת בתור kitty pride והשנייה בתור jubilee אבל בכלל לא ראו אותם בסרט............ ?! וגם אל הזכירו אותן או את השמות שלהן.... הן מופיעות בתור שחקניות ולא בתור ניצבות או משהו.... (אגב, לעומת זאת השחקן ששיחק את Collossus בדיוק ל-10 שניות כשפרצו לבי"ס, מופיע כשחקן אורח....) מישהו יודע לענות על זה?

spidey 82

New member
היו להן תפקידים קטנים בסרט.

את קיטי גילמה קייטי סטיוארט. (תמונה מצורפת) היא הופיעה גם בסרט הראשון, אך שחקנית אחרת גילמה אותה. בשלישי היא קיבלה תפקיד גדול ותגלם אותה אלן פייג'. את ג'ובילי גילמה קיי וונג, שתופיע גם בסרט השלישי. ב-IMDB כתוב שג'ובילי הופיעה גם ברט הראשון בגילום שחקנית אחרת, אך איני זוכר אותה. (תמונה מצורפת בהודעה הבאה)

sowhatt

New member
אני לא זוכר שראיתי אותה בסרט השני..

איפה היא הופיעה, באיזו סצינה.....?

spidey 82

New member
היא הופיעה בסיור במוזיאון בתחילת

הסרט והייתה אחת מהתלמידים שנחטפו ע"י רייקר, כך שהופיעה גם בסצינת החילוץ מהבסיס שלו.

El ad

New member
רק רציתי לציין שכמו שאמרתי בעבר,

הדמות של ג'ובילי נדחפת לכל סרט/סדרה של אקס-מן גם אם אין לה שום ערך מוסף פרט לאיזכור של השם שלה. ע.ע הסרט השני של אקס-מן שם לא היה לה שום תפקיד פרט מלהיות הילדה בתא שקאט-וומן, אהה סליחה - סטורם, קוראת לה, וכן באקס-מן אבולושן שם היא לא עשתה דבר פרט מלעזוב את האחוזה לאחר שההורים שלה גילו אילו תלמידים באמת לומדים שם. לא ברור לי מה האובססיה של תסריטאים מסויימים לגביה... לפחות בסדרה המצויירת הישנה של אקס-מן, ובסרט Generetion-X היו לה תפקידים, חסרי בשר שלא יהיו. ונסיים באמרה הידועה : עדיפה שאדוקאט אחת בכל מצב מאשר 10 ג'ובילי שעושות בטן-גב.

spidey 82

New member
...You said that

חוץ מתפקידה כסיידקיק של וולבי היא לא עשתה שום דבר חשוב. בעיקר בהופעותיה הטלוויזיוניות/קולנועיות. ואם כבר Generation X, זה היה אחד הדברים הגרועים ביותר שראיתי בחיי.

El ad

New member
אכן סרט טיפשי ביותר...

ואני מודה שאני לא אובייקטיבי כי אני מרגיש שהיא גנבה את התפקיד של שאדוקאט בסדרה המצויירת, בעוד שמהקיום של האחרונה התעלמו לחלוטין. ה"גניבה" הבוטה ביותר היא כאשר שמו אותה בפרק בו היא מספרת אגדה עם הדמויות של אקסמן לכמה ילדים שנלכדו במערה - סיפור שבקומיקס סופר ע"י קיטי לאיליאנה, אחות של קולוסוס. אבל הצדק ינצח וקיטי היא היותר דומיננטית באקסמן 3. הידד.

spidey 82

New member
נכון. היא גם הייתה "הנערה החביבה

על וולבי" הרבה לפניה. נדמה לי שהיא איבדה את הכוחות שלה ב-M-Day (אני לא עוקב אחרי כח הכותרים). נראה אותה עכשיו מול קיטי... מה שמפריע לי עם קיטי בסרט, זה שכפי הנראה יהיה לה רומן עם בובי כמו באולטימייט. במקרה הזה חייבים ללכת על המקור. אין כמו קיטי/פיטר ביקום 616. (מישהו קרא את אסטונישינג אקס-מן 13?)

El ad

New member
ועל כן כולי תקווה שיעשו את קולוסוס

הומו כמו באולטימייט, שהרי לקחו לו את הזוגיות הקלאסית של 616, כפי שכתבתי פה לא מזמן. ודרך אגב, באיזה איזור זמן הם היו זוג של ממש? אני יודע שהם יצאו קצת וקולוסוס זרק אותה לאחר Secret Wars I, כי הוא פגש שם מישהי אחרת. הם חזרו מאז? כי עד לפני ה"זריקה" קשה לי להגדיר אותם ממש כזוג אמיתי.

spidey 82

New member
לא ידוע לי על זוגיות של ממש מעבר

לרגשות הדדיים שמעולם לא מומשו באמת (כולל מה שהזכרת. לא קראתי מספיק סיפורים ישנים). (מה שאציין נוגע רק לתקופה האחרונה) עד שפיטר "חזר לחיים" באסטונישינג 4. בגליון 6 הם נראים מרוחקים ומתקשים לתקשר זה עם זו. בגליון 13 (תחילת עונה 2) הם עדיין מרוחקים, אבל בהמשך קיטי אוזרת אומץ וניגשת לחדר שלו. הם מתנשקים והכל נראה ורוד (Pun not intended...). אבל אני חושד שאמה אחראית לזה.

sowhatt

New member
אוי נוווווו

אני מקווה שלא יהיה לה באמת רומן עם בובי (אייסמן) כמו שרואים בטריילר, מסכנה רוג אם כן.

spidey 82

New member
תן לי לנחש: מעולם לא קראת Ultimate

X-Men? טוב, אז שם זה כבר קרה. קיטי ובובי נפרדו בצורה מאוד מכוערת, עכשיו היא החברה של פיטר פרקר. רוג בינתיים חזרה לקבוצה והעניינים בינה לבין בובי התלהטו מחדש. מרוצה? גם אני מעדיף את הקו העלילתי של יקום 616, אבל אני לא מפיק/תסריטאי/במאי הסרט.

El ad

New member
טוב, אני בכלל מעדיף את בובי הומו

וקצת יותר מבוגר כמו ב-616... שולי. בכל מקרה, אז למה תמיד קיבלתי את ההרגשה שקיטי+קולוסוס הם סוג של זוג קלאסי אם הם אף פעם לא ממש מימשו שום דבר? מאוד מוזר... ועוד משהו: בפרסומים של אולטימייט אקס-מן 68 נאמר שקולוסוס ונייטקורלר יגלו שיש להם הרבה יותר במשותף ממה שהם חושבים. יש למישהו מושג מה עשו עם זה בסוף?

DDN

New member
נראה לי אני הולך להתחיל לקרוא

גם אולטימייט איכסמן. בכל מקרה, בנוגע לקיטי ופיוטר, כשפיוטר חוזר ל"אקסקליבר", הוא מאשים את פיט וויזדום שהוא "לקח לי את קטיה" לפני שהוא מפוצץ אותו במכות. אז כנראה שכן היה משהו ביניהם. . .

spidey 82

New member
מה שבטוח זה שיש להם רגשות הדדיים

אחת לשני. מעבר לכך, לא הייתי עד למימוש אהבתם עד אסטונישינג.

El ad

New member
את הקטע הזה אני דווקא מכיר,

אם כי עדיין לא יצא לי לקרוא אותו ממש. אני יודע שקיטי נדלקה עליו מהרגע שהיא ראתה אותו (דארק פיניקס סאגה) ולו לקח זמן עם זה, בין היתר בגלל הפרש הגילאים ביניהם. קרוב לנקודה שהוא נחטף לבאטל וורלד הרגשות שלו היו ברמה כזאת שהוא ראה אותה כאשתו ואם ילדיו לעתיד (ובעתיד של רייצ'ל הם באמת נישאו), וזה למרות שבקושי ראו אותם מתנהלים כזוג ביחד. בבאטל וורלד הוא התאהב בזאז'י (?) ההילרית וכשהוא חזר לכדוה"א הוא זרק את קיטי כממחטה משומשת ושבר לה את הלב. אהבתי איך וולבי רצה לכסח את פיטי בגלל איך שהוא התנהג אליה.

spidey 82

New member
אני חושב שהגליון כבר הגיע לארץ, אך

אקנה אותו רק בעוד כשבועיים. אולי זה לאו דווקא קשור למיניות של פיטר. (אגב, קראת את הגליונות האחרונים? מה דעתך - או של כל חבר אחר בפורום שקרא - על גרסת האולטימייט של לילאנדרה והשי'אר?)

El ad

New member
דווקא נראה לי מעניין ומסקרן ביותר.

מבחינה מסויימת זהו אפילו סוג של שיפור. לפני שנים רבות כשראיתי את הסדרה המצויירת חשבתי שהפיניקס היא "שומרת הגביש" ולכן גם קשורה למעשה לשיאר. התאכזבתי לקרוא בקומיקסים שאין בינהם שום קשר, פרט לכך שפיניקס פשוט הייתה בזמן הנכון במקום הנכון ורק בגלל זה היא הצילה את היקום. נחמד לראות שלפי האולטימייט יש ביניהם קשר הדוק. בכל מקרה, אשמח אם תגיד לי מה היתה הכוונה בפרומואים ואם זה גרם לנייטקרולר לקבל את קולוסוס.

למעלה