שאלה לגבי הסמית'ס

W I M

New member
שאלה לגבי הסמית'ס

האם יש לסמית'ס אלבום אוסף (מתוך ה-100) שכולל את רוב השירים שלהם שלא נכללו באלבומים רגילים?

Ice machinE

New member
באופן רשמי יש ../images/Emo163.gif

הוא נקרא the peel sessions והוא בעצם השירים שהוקלטו לפני שהם התחילו להיות הסמית'ס. ויש עוד כמה בוטלגים עם שירים שהוקלטו מהופעות לפני 84' יש פה רשימה של כל הבוטלגים שאי פעם יצאו להם. וכאן עוד אתה שהוא בעצם כמעט כמו הקודם.

W I M

New member
תודה רבה

אתה אולי מכיר מקום שאפשר להשיג בוטלגים? (חוץ מהתחנה המרכזית החדשה כי המבחר שם לא משהו) ואתה אולי יודע אם יש להם אוסף שכולל שירים שנכתבו ויצאו לרדיו בשנים 84-87 כמו Panic המעולה?

Ice machinE

New member
בוטלגים משיגים רק מאנשים פרטיים

לא הייתי מציע לך לחפש בוטלגים בתחנה מרכזית מהסיבה הפשוטה שלא נראה לי שהמוכרים שם שמעו בכלל על הסמית'ס. ולסמית'ס יצא אוסף כפול שמכיל את כל השירים המוכרים שלהם שיצאו בשנים שהם פעלו. (אל תתייחס לעטיפות כי הן לא נכונות) ועוד דיסק סינגלים. ובגלל שלא היה מקום בלינקים צירפתי בקישורים למטה עוד דיסק.

W I M

New member
אני מצאתי שם

2 דיסקים של נירוונה 1 של הופעה ברומא והשני של דמואים האנפלאגד של רובים ושושנים הופעה מ88' של רובים ושושנים שסטיב מאירוסמית' משתתף כאומן אורח וראיתי שם גם סוויד ויו-2 רובם של חברה איטלקית בשם KTS (kiss the stars) לאחד הדיסקים היה מצורף קטלוג שלהם וראיתי שיש בו לפחות 300 דיסקים של הרבה אמנים טובים ידוע לך משהו על החברה במקרה? הדיסק השני של רובים ושושנים הוא של חברה בשם on stage שגם בבוקלט שלה יש קטלוג ובקטלוג רשום שיש להם גם דיסקים עם הופעות של פוליס ושל הקיור בכל מקרה, תודה רבה לך על העזרה

למעלה