שאלה לגבי הסבות סופר מוטו -

שאלה לגבי הסבות סופר מוטו -

האם זה נכון שניר שפיצר עשה הסבה בסיסית שכוללת רק ג'אנטים , וכך הוא ניצח את המירוץ הראשון בעונה הקודמת? אם כן - לא חבל על הכסף שבהסבה הכוללת גם גילוח 40 גרם פה ו30 גרם שם? לא נראה לכם , שבמקום , למשל , לוותר על סטרטר עדיף לצמצם בכמות הסטייקים וכך להוריד יותר משקל ולהרוויח בריאות? נראה לי שעדיף להוציא את הכסף בהמשך על כלי חדש יותר , כי ההוכחה כבר קיימת שהרוכב הוא השיפור הכי טוב לכל אופנוע.

צודק 100 אחוזים

גם אני הייתה לי הבעיה הזו כשהתחלתי לעשות רכיבה על DR , והייתי קצת שמן. אמרו לי "תשפר , תחזק" אני אמרתי - אני אעשה שיפור אחר: תוך 3 חודשים ירדתי 13 ק"ג... יותר זול מלהחליף המון חלקים ולהוריד סטרטר ועוד שטויות. וגם שפיצר רק החליף ג'אנטים ונתן בראש לכולם , כי הוא יודע לרכב יפה. ואחר כך הוא עשה שיפור קטן בבלמים.

רגע , 45 - מה לגבי השאלה הזו?

אני חושב שהדרך הכי טובה להביא את הסופרים לתודעת העם (אלא אם כן אני טועה, ואכן כמו שמספרות השמועות , המטרה היא להיות "קליקה סגורה") תהיה להודיע קבל עם ועדה: שימו פאקינג גלגלי 17 אינץ' , ובואו לראות איך זה מרגיש. יש שפע מגרשים בארץ. הגישה הנוכחית , מוזרה. ולו בגלל העובדה שמפרסמים פה קומפלימנטים על רוכבת (על DR350 כמדומני) , שרוכבת בקצב טוב , ואפילו לא עברה הסבה ראשונית , כרגע זה DRרגיל . . . נראה כאילו יש כאלה שפוחדים מהצטרפות "חובבנים" לתוך הקבוצה הקיימת והמגובשת.

45degrees

New member
נכון - יש בעיה.

הבעיה אינה עם רוכבים שרוצים להצטרף - לא משנה מה יכולתם האישית או קוטר הגלגלים באופנוע שלהם. הבעיה היא עם הקהל, ועם העובדה שעדיין אין חוק ספורט מוטורי בישראל. תאמין לי, אנחנו ממש רוצים קהל - כמו כל נהגי מרוץ בעולם. ברגע שיהיה אפשר לקיים מרוץ באופן חוקי - כ-ו-ל-ם ידעו על הארוע הרבה מראש. קהל יביא את השיפור הכי גדול לעולם מרוצי הסופרמוטו הקטן שלנו. ככה זה בכל מקום" יש קהל - הרמה עולה.

fungas

New member
פקאן, בחייאת דינק...

צא מהסרט על קליקות וחבורות מגובשות. אני לא מתגונן כאן, אלא נותן לך המלצה אישית להרגשה טובה יותר, בלי חוסר ביטחון וחיים במגננה. עזוב את השמועות ואם אתה טועה או לא (אתה טועה...): שים פאקינג 17 אינץ', ובוא לראות איך זה מרגיש. אף אחד לא יעשה לך בדיקה טכנית לרמת השיפורים בכדי שתוכל להתקבל לכת סגורה. העובדה שאנשים מתדיינים בינהם כאן על רמת ואופי השיפורים לא מחייבת אותך או אף מצטרף חדש, שייתקבל בברכה, למשכן את הבית בעבור קרבוקטור. העובדה שהרוכבת מקבלת קומפלימנטים היא לא מוזרה, אלא טבעית לגישה של ה"קליקה" (עפ"י ניסוח שלך), שמכבדת אנשים שלא רק מזיינים במוח, אלא גם באים לתת גז, גם אם יש להם DR רגיל... וזה בדיוק מה שגם אתה מוזמן לעשות. לגבי סטייקים, או גלג"ש מאלומיניום, תשאיר את זה להחלטת הרוכבים. חלקם לומדים על בשרם, כמוני, שכרגע השיפורים הבסיסיים מספיקים. ואחרים חיים ונושמים את ההתעסקות הטכנית והיא מסבה להם הנאה - ממש כמו שסטייקים מסבים לי הנאה. אל תנסה ליצור שבלונות. השוני בגישות הוא חלק מהכיף. ואתה יודע מה הכי כיף בסופרמוטו? שאת השוני בגישות אפשר לבחון תכל'ס במאבק ראש בראש במרוץ. ואם במרוצים עסקינן, הסיבה למידור, כמו שכתב 45, היא הקהל באירוע לא חוקי (במהרה בימינו). ולא הרצון של הרוכבים להישאר מיוחדים וקולים. אבל מעבר לכך, הרבה מעבר לכך, אף אחד מאיתנו לא מתיימר להיות שגריר אומת הסופרמוטו באו"ם. אף אחד מאתנו לא מת על הגישה של "אם אתם רוצים לפתח את הענף, תהיו נחמדים אליי". איך שאנחנו נראים ונשמעים מבחוץ לא ימנע מהגרעין הקשה לנמשיך להתבטא בפורומים כמו שהוא מתבטא היום. וזו לא התבטאות כל-כך מרתיעה, אם אתה שואל אותי. גם אם הייתה צופה מן הצד בחבורה שעוסקת בקיפולי נייר כל שבוע ביחד במשך שלוש שנים, הם היו נראים לך קליקה סגורה. נסה אותנו באחד על אחד, ולא באינטרנט, ואז תחווה דעה. אני מבטיח לך, אנחנו לא נושכים. אז צא מהסרט וכנס לקליקה. FUNGAS

למעלה