שאלה לגבי הנקה

דיאנה1

New member
לפני שבעלך יתרגל...

רק אספר לך שלפני כמה ימים בעלי העיר שחזרתי למידות הקודמות שלי. מיד ניצלתי את ההזדמנות להציע עוד הריון (אנחנו בדיונים האם נסתפק בשנים שיש לנו או שנלך על ילד שלישי מתישהו). ההצעה לא התקבלה... רק הצלחתי לסחוט מחמאה שגם כך זה יפה מאד
אגב גם אתמול חברה שאלה אותי אם אני עדיין מניקה כי "רזיתי"

אוף! אני שונאת את האנשים../images/Emo8.gif

שמתלוננים שהם רזים ועם חזה קטן! טוב, לא ממש שונאת...רק מקנאה... ד.א. דיאנה האם סיימתם עם הסקר של בתי החולים? מעניין לדעת מה התוצאות במיוחד לאור כל הפרסומים המזעזעים אך לא מפתיעים כלל, בסופשבוע. ד.א. אני מופתעת שלא הייתה פה אף תגובה לזה. מילא בפורום בואלה, שמה זה לא כ´´כ לויאלי
אבל מה, אין לכן מה להגיד על זה?

דיאנה1

New member
הי נדיה, לפני שתשנאי אותי ../images/Emo8.gif מהר

מהר אני אבהיר שהחברה שלי לא התכוונה באמת שרזיתי אלא שהחזה שלי נהיה יותר קטן, רק לא היה לה נעים להגיד את זה ככה. לגבי גודל החזה, מה לעשות, מאד מפתיע לשמוע שיש מי שמקנאת דווקא בבעלות החזה הקטן. לפחות בתקופות ההריון ותחילת ההנקה אני יכולה להנות קצת... לגבי הסקר, רותי מפורום להיות הורים עובדת על ניתוח התוצאות. עבודה קשה כי התקבלו כמעט 100 תשובות! אני חושבת שהיא לקראת סיום והתוצאות יתפרסמו בקרוב. אילו פרסומים היו בסוף השבוע? בגלל ההכנות ליומולדת לא היה לי זמן להציץ בעיתון. אלא אם כן את מתכוונת לכתבת ההמשך עם הסיפורים על בתי החולים האחרים. שניים מהסיפורים הכרתי כבר קודם כי הם התפרסמו בפורום "אומנות הלידה", וכבר שם כתבתי מה יש לי להגיד על זה. אתמול שאלתי ב"אומנות הלידה", שאחת מהמפעילות שלו היא מיילדת בלידות בית, מה הקריטריונים ללידת בית ואם יש קשר בין גיל היולדת לבין האפשרות ללדת לידת בית בטוחה, אם זה עונה לך על השאלה איך השפיעו עלי סיפורי הזוועה על בתי החולים...

דיאנה1

New member
../images/Emo92.gif וגם ../images/Emo91.gif

פורום שאהוב עלי מאד, עם דיונים ברמה גבוהה ונקודת מבט קצת אחרת על הדברים. גם האתר מאד מוצלח. רובו רלוונטי למי שבהריון אבל יש גם מאמרים על תזונה בהנקה. פורום אומנות הלידה

GshelT

New member
לי יש אבל אני מתעצבנת לפני

כל כך מרגיז אותי הנושא שאני עסוקה אחרי כתבות כאלה בלהרגיע את עצמי ולהתכונן לפעם הבאה בבית...

zimes

New member
אנחנו לא קוראים עתונים

ואז, ביום ראשון בבוקר, אני קוראת רק מה שחשוב

זה חכם! אבל זה נראה לי בגדר "החשוב"

בכל אופן, אני בד´´כ קוראת רק "אותיות גדולות" כאלה שיש באמצע עמוד (מחוסר זמן וחוסר מוטיבציה) אבל הפעם קראתי הכל, על שלושת כתבות ההמשך וכל התגובות ששלחו. בעלי טוען שזה חולני ושהוא לא מרשה לי יותר לקרוא דברים כאלה
. בכל אופן אני בהחלט מסכימה עם דיאנה וGשלT
-זה גורם לכל אחת לשקול לידת בית בפעם הבאה. אני כבר הרהרתי בזה בעבר (כי הפעם, בית חולים עיצבן אותי בלידה כל כך שהכל התפרקש לי ונאלצתי לפנות לאפידורל בסוף בסוף וזה כאשר הצלחתי לשרוד בבית בלי אפידורל עד לפתיחה 8) אז כבר מיד אחרי לידה התחלתי להרהר שאולי בפעם הבאה נסתדר בלי בתי החולים...

anat i

New member
זה נכון שאין קשר בין גודל החזה לבין

היכולת להניק וזה נכון שאחד האויבים הגדולים של ההנקה זה חוסר ההדרכה, אבל אני רק רוצה לציין מהניסיון האישי שלי, שלעיתים מבנה החזה והפטמה מקשים מאד מאד על ההנקה אבל גם כאן עם הדרכה נכונה הכל אפשרי!

יערולה

New member
היי יפעת

גם לי יש חזה קטן וזה לא מפריע לי להניק. בילד הראשון הנקתי שבעה שבועות ושנינו לא היינו מרוצים (הסיפור שלי המאמרים)והפסקתי, זו אחת הסיבות לחוסר הצלחה, "צריך שניים לטנגו" וירין פשוט לא היה מעוניין. אני מאחלת לך שתצליחי להניק, אבל גם אם לא, שלא יהיו לך רגשות אשם. המשך היון נעים ולידה קלה, ותבואי לבקרינו שוב (גם לפני הלידה וגם אחרי כאמא מניקה).
יערה

בואי תראי אותי- מניקה כבר שנה וחודש

ואין לי בכלל - אבל בכלל חזה!!! כל חיי (לצערי) אני לובשת A75 - מיותר בכלל לציין את זה- ואני מניקה כל כך הרבה זמן שאמא שלי אומרת שניפצתי כל מיתוס. מי היה מאמין??

למעלה