שאלה לגבי המראה

מצב
הנושא נעול.

Silent witness

New member
שאלה לגבי המראה

שאלה לגבי המראה
כמה זה חשוב לך שהילד יראה דומה לכן או בצבעים שלכן?
הבנות שכבר יש להן ילדים, האם זה מפריע לכן או לילד/ה במידה ואין דמיון ?

היה לי מאוד חשוב

שאלה לגבי המראה
היה לי מאוד חשוב
הרגשתי שזה הדבר היחידי שנשאר לי בתהליך... קיבלתי תורמת עם עיניים חומות ( לי יש כחולות וביקשתי כחולות) כמה בכיתי....
הבת 4 שלי עם עיניים חומות.... וזה לא באמת משנה לי היום. מצחיק אותי שאנשים אומרים שהיא דומה לי. אבל יש דברים שיש דימיון. זה ממש לא משנה לי כי היא כל מה שחלמתי עליו ואני אומרת לה את זה....
איילת

kobi932

New member
היי

שאלה לגבי המראה
היי
אצלנו הילד לא דומה לנו לא במראה ולא בצבעים יש לו יותר נראות אירופאית /רוסית/אוקראינית אחרי שיוולד לך מנסיון זה הדבר האחרון שיעניין אותך ועוד משהו מנסיון כולם ינסו "לנתח" את הנראות שלו למי הוא דומה מנסיון של חצי שנה אני אגיד לך שכול אחד מוצא בדיוק מה שהוא מחפש יש כאלה שיחפשו את השוני ויש כאלו שיחפשו את הדמיון המשותף השוני בנראות אצלנו לא פגע בתחושת המשפחתיות ובהוויה של אישתי כאמא הוא לא מאיים עליה בשום צורה נכון יש הרמת גבות ותגובות של אנשים זרים במיוחד שאנחנו מסתובבים בייחד לפעמים תגובות משעשעות לפעמים מעליבות אבל למדנו לקחת הכול בהומור אצלנו במשפחה וחברים ובגן של הילד כולם יודעים לכן הם לא שיפוטיים לגבי השוני בנראות של היילד

Silent witness

New member
אותי זה ל מעניין

היי
אצלנו הילד לא דומה לנו לא במראה ולא בצבעים יש לו יותר נראות אירופאית /רוסית/אוקראינית אחרי שיוולד לך מנסיון זה הדבר האחרון שיעניין אותך ועוד משהו מנסיון כולם ינסו "לנתח" את הנראות שלו למי הוא דומה מנסיון של חצי שנה אני אגיד לך שכול אחד מוצא בדיוק מה שהוא מחפש יש כאלה שיחפשו את השוני ויש כאלו שיחפשו את הדמיון המשותף השוני בנראות אצלנו לא פגע בתחושת המשפחתיות ובהוויה של אישתי כאמא הוא לא מאיים עליה בשום צורה נכון יש הרמת גבות ותגובות של אנשים זרים במיוחד שאנחנו מסתובבים בייחד לפעמים תגובות משעשעות לפעמים מעליבות אבל למדנו לקחת הכול בהומור אצלנו במשפחה וחברים ובגן של הילד כולם יודעים לכן הם לא שיפוטיים לגבי השוני בנראות של היילד
אותי זה ל מעניין
אני חושבת על הילד. אני מעדיפה מראה אירופי אולם אני ההפך הגמור.
קראתי באיזה מקום שזה עשוי לפגוע בתחושת השייכות אם יש הבדלים גדולים בנראות בין ההורים לילד

kobi932

New member
תחושת שייכות

אותי זה ל מעניין
אני חושבת על הילד. אני מעדיפה מראה אירופי אולם אני ההפך הגמור.
קראתי באיזה מקום שזה עשוי לפגוע בתחושת השייכות אם יש הבדלים גדולים בנראות בין ההורים לילד
תחושת שייכות
לא באה מהשוני או מהדמייון בנראות היא באה מהאהבה שמעניקים לילד ומתחושת השייכות של ההורים לילד והמון המון ביטחון עצמי שהילד הוא שלך אם ההורים לא מרגישים שייכות לילד מכול סיבה שהיא הילד יקלוט את זה בסופו של דבר ויקרין את זה להוריו כמו שכתבתי הילד שלנו בנראות ובצבעים לא מזכיר אותנו כלל אבל הוא גדל עם המון אהבה ובתחושת שייכות מאוד גדולה אם תחושת השייכות של הילד פגומה היא נובעת מהתנהלות לא נכונה של ההורים כמו שכתבתי לא פעם הילדים סופגים מההורים שלהם הכול לטוב ולרע אצלנו כולם יודעים וזה לא פגע מתחושת השייכות ההפך היא העצימה אותה היא לא מאיימת לדעתי גם הסתרה מהילד איך הוא הגיע לעולם עלולה לפגום בתחושת השייכות של שני הצדדים הרי מתי מסתירים סוד גדול ? שעושים משהו לא בסדר אנחנו בבחירת התורמת לא היה לנו העדפה לנראות ולא לצבעים של התורמת היינו לגמרה "עיוורי צבעיים " ואנחנו בחרנו תורמת עם תמונה כי עצם הבחירה הייתה חשובה לנו שהבחירה היא שלנו אני לא חושב שילד נולד וגדל בבית שמתנהל תקין ירגיש לא שייך בגלל שהוא בלונדיני ועיניים כחולות וההורים שלו בצבעים הפוכים הרי כך הוא נולד וכך הוא מכיר את הוריו ודרך אגב מה נגיד על הורים ביולוגים של ילד שבצבעים הילד יצא במהופך מהוריו? גם הוא עלול להרגיש לא שייך ? זה אמור לנחם אותו ששני הוריו הם הביולוגים שלו ? אהבה ושייכות היא לגמרה "עיוורת צבעים "

הילה724

New member
לי היה חשוב

שאלה לגבי המראה
לי היה חשוב
לי היה מאוד מאוד חשוב שלא יהיה לו עיניים כחולות ושיער בלונדיני.
כשנולד העיניים נראו בהירות ורק בגיל מס חודשים ראינו שצבע העיניים התקבע לחום והשיער דבש.

קריטי. חשוב לי מאוד.

שאלה לגבי המראה
קריטי. חשוב לי מאוד.
מאוד חשוב לי שתהיה התאמה ונראה כמה שיותר שייכים. גם חשוב לי שיהיו אותם צבעים כמו שלי כי נותן לי תחושה טובה ושייכת. אני יודעת וודאי שילד מרגיש שייך בגלל הטיפול והאהבה.
זה ברור.
אף על פי כן היה לי קריטי המראה. חשוב לי שנראה דומים כולנו. אני מאוד חרדה שיצא לי לא דומה ואצטרך יום יום לדבר ולהסביר כי ככה זה בישראל. אובססיית המי דומה למי ואיך עד הפרטים הקטנים. זה גם מפריע לי וזה גם יקרין על הילדים.

לי היה מאוד חשוב

שאלה לגבי המראה
לי היה מאוד חשוב
התעקשתי על תורמת עם תמונה ובחרתי מישהי שמשתלבת במראה המשפחתי. הילד יצא דומה לי יותר ממה שתכננתי אפילו, ברמה שהדהימה אותי. אני בטוחה שהייתי אוהבת אותו ונהנית ממנו באותה מידה גם אם לא היה דומה, אבל זה נחמד ומוסיף, ונותן לי הרגשה שהוא "שלי" למרות שהוא גם מתרומה וגם מפונדקאות... ובעיקר, זה לא מעורר שאלות אצל אנשים שזה לא עניינם.

אשרת 1972

New member
לא היה חשוב בכלל לא שינה ולא עניין אותי

שאלה לגבי המראה
היא לא דומה לי כלל וטוב שכך

TWEETY =^.^=

New member
ממש לא חשוב לי... נהפוכו

היא לא דומה לי כלל וטוב שכך
ממש לא חשוב לי... נהפוכו
תמיד אמרתי שזו אחלה הזדמנות לממש פנטזיות.
גם להורים ביולוגים יוצא לפעמים דומה בול ולפעמים דומה לשכן... מראה זה לא האישו בכלל מבחינתי.
יש לי 2 שהם מעבר חציה אחד ליד השני, והשלישית אני עוד לא יודעת, בנתיים דומה לעצמה בהמשך נראה.

kobi932

New member
מסכים איתך

ממש לא חשוב לי... נהפוכו
תמיד אמרתי שזו אחלה הזדמנות לממש פנטזיות.
גם להורים ביולוגים יוצא לפעמים דומה בול ולפעמים דומה לשכן... מראה זה לא האישו בכלל מבחינתי.
יש לי 2 שהם מעבר חציה אחד ליד השני, והשלישית אני עוד לא יודעת, בנתיים דומה לעצמה בהמשך נראה.
מסכים איתך
ואני הדוגמה הכי טובה ואני ירחיב אישתי ואני היינו באירוע (חתונה ) הגענו עם הילד לא כול הנוכחים יודעים את הסיפור שלנו אנשים הסתכלו אלי הסתכלו על הילד ושאלו אותי (ספק בצחק ספק בהומור ) תבדוק שהוא שלך שאלו אם אני האבא אם אני רוצה לעשות בדיקת אבהות שאלו אם יש לי שכן ממוצא אירופאי (בהומור ) שאלו אם הוא שלי שאלו למה הוא בהיר עור ואני כהה עברתי ממש חקירה צולבת אלו שכן מכירים את הסיפור שלנו גוננו עלינו אבל ... כמו שהחלטנו מראש שאנחנו לא מסתירים כלום כי לא עשינו שם דבר לא בסדר אבל זה חתונה ולא רצינו למשוך כול כך הרבה תשומת לב אז ויתרנו ולא אמרנו כלום לקראת סוף החתונה ושראינו שאנשים לא מוותרים פתחנו את הנושא ידענו אך שהילד נולד שיהיה המון תשומת לב והכנו את עצמנו מראש לא ידענו שרוב "האש" יופנה אלי כי היא הרי (אישתי ) בטוח האמא (הביולוגית) הרי היא הייתה בהריון רוב האנשים בטוחים שאישה בהריון אז הילד גנטית בטוח שלה אז הם יותר "סלחנים" אם הילד לא דומה לה אבל אם הילד לא דומה לאבא או במקרה הפחות טוב שונה לגמרה ממנו רחמנה לצלה אז זה ישר מעלה שאלות ותהיות לגבי האבהות של האבא מה שמצחיק בכול התהליך הזה שאני נמצא עם אישתי ולא משנה איפה בקניון או ברחוב או באירוע חברתי ישר האבהות שלי עולה בספק ושהילד לא שלי אחרי שאנחנו חוזרים הביתה אחרי יום נוסף של "חקירות " אומר לאישתי בהומר שחור שנהוג לשנינו אך לעזזאל הגענו לזה שהילד הפך לגנטית שלך ולא לשלי ? אולי יש באמת בלבול של הזרע ? אישתי תמיד עונה לי בהומור (או שלא ) נניח ועשו טעות בזרע נחזיר אותו ? אתה תאהב אותו פחות ? שאני חושב על זה ברצינות זה לא ממש חשוב אני יכול להגיד לכם שלאישתי יש אפשרות לחזור ל ivf וכן (בתאוריה) היא יכולה להביא ילד שהוא יהיה שותף לשנינו היא מצידה לא חושבת שזה אופציה בכלל אני מסכים איתך שמי שרואה בתהליך הזה הזדמות לממש את הפנטזיות הכי פראיות שלו לגבי אך הילד יראה רק שיקח בחשבון שיש לזה השלכות מרובות אנחנו שבחרנו תורמת היינו "עוורי צבעים" אני יכול להגיד לכם גם עכשיו נשארנו מאוהבים בו גם אחרי יום "חקירות " קשה אין אנו מצטערים שהילד שונה בנראות שלו מאיתנו אנחנו כנראה נמשיך להיות "עוורי צבעים " עד גיל 120

מצב
הנושא נעול.
למעלה