שאלה לגבי המפגש?

שאלה לגבי המפגש?

איך נזהה שם אחד את השני? אולי הותיקים מכירים אחד את השני אבל החדשים לא, וגם לפי המפה הפארק הזה ענק איפה קובעים? (סליחה שאני כזה לחוץ) תודה רבה,

wildcat6

New member
בזכרון אירגנו מדבקיות עם שם

ולזהות לא יהיה קשה כל מי שיסתובב ביד עם שקיות זרעים ויחורים יהיה בולט מאוד

הלינקה

New member
מרחוק תראה אותנו יוצאים מהמכוניות

עם שתילים וענפים
. אני בפעם הראשונה מיד זיהיתי, אי אפשר לטעות.

לא בעיה

אמא שלי הסכימה לי, אם האמא של התלמיד מסכימה לילד לא ללכת לבית ספר מסיבה כלשהיא אז למורה ולמנהל אין זכות התערבות.

טסונמי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifאני מקווה שאתה יודע איך

להגיע- אולי תבקש מס פלאפון של מישהו מהותיקים שיכוון אותך במיקרה הצורך

מוסיפב קושיות למפגש

עקב כך שברור לי שאצטרך לסחוב מהמכונית כמה נגלות למקום המפגש. האם החניה קרובה מספיק למקום ההתכנסות?

zmzmgm

New member
אני אמנם לא מגיעה, אבל מכירה את המק

ום ואכן יש שם חניה קרובה, לא גדולה, אבל ממש צמודה לפארק.. זאת גבעה, והחניה ממש למרגלותיה ופונים אליה מדרך השלום (כשבאים מכיוון עזריאלי, בדיוק כשעוברים את הפארק החניה בצד ימין, נדמה לי שאפילו יש שלט)

גבי 26

New member
האם יש פניה לחניה

מדרך השלום מכיוון דרום-לא מכיוון עזריאלי? מכיוון כביש גהה?

קוקולה2

New member
כן

ממה ששמתי לב (אני עוברת שם כל בוקר) למי שמגיע מדרך הטייסים יש מימין חנייה עם שלט - חנייה לרווחת הציבור. הכניסה אליה מדרך השלום כשמגיעים מדרום (מדרך הטייסים/מסובים). מחר אני שוב שם.... אני אעיף שוב מבט.

גבי 26

New member
תודה!

אני אסע על הטייסים עד לקולנוע שביט (של פעם) ואז אני אפנה שמאלה לדרך השלום, אני לא רוצה לפספס את הכניסה לפארק. אולי תתני לי איזו נקודת ציון שאחריה אני אפנה לחניה? אופציה נוספת להכנס בתל השומר ולנסוע ישר עד לדרך השלום.

זואי11

New member
אם את נוסעת על הטייסים

(מכוון מסובים למשל) את לא צריכה להגיע עד לדרך השלום. כאמור כבר מהטייסים יש כניסה לחניה.

קוקולה2

New member
עדכונים מהדרך לעבודה

עברתי עכשיו ליד הפארק - הכניסה לחניון אליה התכוונתי הינה לחניון לרווחת הציבור על דרך הטייסים ולא על דרך השלום. הכניסה לחניון הזה הינה רק לנוסעים מכיוון מחלף מסובים. לא בדקתי את דרך השלום....

shlumbergera

New member
תגידו בחורות,בשביל מה אנשים יושבים

ומכינים מפות מפורטות? לא בשבילכן? בשביל מה אהבלה כמוני יושבת ומוציאה לינקים וכותבת את מגילת מוישה וחיימקה עם פירוט מכאן ועד להודעה חדשה? לא בשבילכן? מה, חשבתן שכל הסיפורים שלי זה רק לבנים? אלה שמבינים בניווטים? למה לעשות בושות? שבו קצת על המפה, תטיילו עם העכבר לכל הכיוונים, תמצאו את הכבישים שלכן, את הפניות את החניות, כדאי לכן, זה נורא חמוד וגם צבעוני. תדפיסו את ההוראות שנתתי, שימו ליד, השוו ביניהן לבין המפה. בבוקר יום ו', קחו את ההוראות איתכן לתוך הרכב. שימו על המושב שליד. אם הלכתן לאיבוד, חנו בצד, קיראו את ההוראות, תקנו ניווטים, אתרו נ.צ.ים תביאו כבוד למיגזר

קוקולה2

New member
יש כבוד!!

אבל איכשהו מצאתי את עצמי בוהה הבוקר על הכניסות לפארק בפקק של דרך הטייסים.... I couldn't help it....

למעלה