שאלה לגבי המסנג'ר

שאלה לגבי המסנג'ר

אז ככה אתמול המחשב שלי עבד באופן רגיל כשלפתע קרס טוטאלית הבעיה נפתרה לאחר מס' שעות ופה באה השאלה שלי מהי הסבירות באחוזים שנמחקו לי אנשי קשר עקב הנפילת מתח??? כי רוב האנשים הספציפיים שאני מדברת איתם כרגע אדומים מה אני אמורה לעשות??? שלכם מיריייייי
מירי רננה ועדי אחיות לנצח

בטח חסמו אותך

חחח סתם . יש כרגע בעיות עם המסן לפי מה שאני יודעת לא נראה לי שנימחקו לך אנשים לפי מה שאני יודעת זה לא סביר שזה יקרה וגם אם נימחקו זה לא עושה אותם אדומים אלא רק ברגע שחוסמים אותך/לא מאשרים אותך.

מירי כנסי

אין מצב שנמחקו לך אנשים מהמסנג'ר מכיוון ורשימת החברים שלך לא נשמרת במחשב אלא באתר של המסן שימי לב שלא משנה גם אם תפרמטי את המחשב ותתקיני את המסן מחדש כשתתחברי כל החברים שלך יהיו שם לכן הבעיה היא לא המחשב אלא שירות המסנג'ר שלך רונן אההההה נ.ב. חפרנית שלי אני מת עלייך דקלה בלי י' חחחחחחחחחח יש לך ד"ש מהלווין הוא גם חולה עלייך

אז ככה

יכול להיות שזו גזרה מהקדוש ברוך,בכך שהוא שלח אל המחשב שלך וירוס שהרס לך את המחשב ורשם בשמך דברים רעים לאנשי הקשר שלך במסנגר עד כדי כך שהם נפגעו מזה וחסמו אותך, אז באם את אישה יהודיה אז אפשר לנשות את זה, 1,להאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה,ושגזרה של הקדוש ברוך הוא בעולם הזה,זה לצורך תיקון הדברים שהוא לא היה צריך לעשות,ושהאדם היהודי בא אל העולם הזה כדי לעבור ניסויים, 2,להשאיר מופעל את התוכנה של החומת אש, 3,לנסות לעדכן כל יום את התוכנות אבטחה, 4,לנסות לא להיכנס אל אתרי אינטרנט לא כל כך ידועים,כי הם עלולים לישלוח אל המחשב וירוסים חדשים שיכול להיות שתוכנת האנטי וירוס לא מזהה אותם, 5,לנסות לא לאשר אנשים זרים בתוכנת המסרים, 6,באם מתוכנת מסרים כל שהיא נשלח קובץ אז מומלץ כל עוד לא נמצאים בקשר עם האדם שחושבים שהוא שלח את הקובץ הזה,פנים אל מול פנים או בקשר טלפוני,שלא לפתוח את הקובץ הזה, והכי חשוב אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה,זה לטובה

אני טעיתי

אני מקווה שעכשיו זה נכון, במקום-ורשם בשמך התיקון-שהוירוס רשם בשמך, במקום-הקדוש ברוך התיקון-הקדוש ברוך הוא במקום-שהוא לא היה צריך לעשות התיקון-שהאדם לא היה צריך לעשות

eXtreM1

New member
חחחחחחחחחחחחח הרג אותי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחת היציאות החזקות שלך לווינצ'יק, תמשיך כך . הרגת אותי בחיי ,הזמנתי מכשיר הנשמה. אתה גזור רצח יתותח

תודה על המחמאה../images/Emo45.gif

בכל אופן, בלי נדר אני אשקול איך להגיב בפעם הבאה, וכמובן שאני מיתכוון לעשות את זה על הצד הטוב

למעלה