שאלה לגבי המסיבה....

שאלה לגבי המסיבה....

בהוראות ההגעה נאמר.. שלבאים מדרום.. המקום הוא צומת אחת לפני בית ליד. איך אפשר לדעת שאנחנו צומת אחת לפני.. ולא שתיים.. או שמונה?
(או שמצפים שנעשה פרסה בבית ליד? חחחחחח)

קסומה

New member
../images/Emo25.gif לך יקירתי

כי התגעגעתי...... חוץ מזה, מקסימום פרסה....חחח זה טוב לעין הרע......חחח

זה תלוי,,,

אם את באה ממטולה,, אז תעברי דרך גלילות,, פרסה בבית ליד,, וחזרה אחורה צומת אחת,,, אם את באה מאילת,, יו טרן בצומת גולני,,, הפסקה באבו יוסף,, חיפה,,, פרסה בצומת אשדוד,,, וישר בכביש הישן,, עד צומת בית ליד,,,, בטוח שהבנת,,,נכון?

לא מכירה????. כאילו דההההה ../images/Emo8.gif

הפרסומת שמישהו שואל איפה אפשר להשיג שוקו יוטבתה ומישהו אחר מסביר לו וההסבר הוא עד אילת. לבסוף הוא אומר לו שיקנה בסופר או משהו כזה.

זה גם לא המקום המוסרי במיוחד...

וחוץ מזה, מהי ההגדרה של המוסר האופטימלי האוניברסלי? לא לחלום, לא לפנטז, לא לאכול צהריים עם מישהי/מישהו, לא לדבר בטלפון? על הנושא ה"הוא" אני כבר לא מדבר. וחוץ מזה, אני באמת לא מוסרי. מאוד.

קצפת~

New member
הכי פשוט...........

למי שיודע לקרוא ללא ניקוד כמובן לפנות ימינה לפרדסיה..........צומת פרדסיה זה המקום

והכי חשוב

שלא תיכנסו לפרדסיה זה תיכף ליד הצומת לבאים מדרום יש לפנות ימינה ותיכף ימינה אחרי 25 מ´ שביל כורכר סעו בזהירות יש מכמונת מהירות.

גיורא

לפני שאתה עושה פרסה בדרך נמיר קח איתך למזל-גם חבילה שמיר זה לא נחמד אדון גיורא אם פתאום מיתוס יכנס בך מאחורה את המסיבה תערכו בדרך חיפה בזמן שאני אבלה עם קסומה היפה

גיוRא

New member
חח..תרשה לי לא להגיב עיניינית...

שמיר זה חבילה?,,, חשבתי זה יאיר

למעלה