שאלה לגבי הילות

שאלה לגבי הילות

שמעתי שיש לכל אדם הילה האופפת אותו. אני מנסה כבר תקופה ארוכה לראות את ההילה שלי אך ללא הצלחה, אך כנראה שעד היום. היום התרכזתי הרבה והסתכלתי על כף היד שלי. לאחר שתי דקות ראיתי אור זוהר בגוון כחול מסביב לה. כשעצמתי את עיני מפני שלא יכלתי עוד להחזיקן פקוחות, האור נעלם ואז חזר שוב לאחר דקה. השאלה- האם זו הייתה באמת ההילה שלי- והאם אדם יכול לראות את ההילה של עצמו? או שמא זו אשליה אופטית ? והאם הצבע לא אמור להיות אדום או ירוק? אשמח לתשובה כי זה מאוד מסקרן. ופורים שמח !

הילות...

יכול להיות שזו היתה ההילה שלך - רק את יכולה לדעת... ההילה יכולה להיות בכל אחד מצבעי הקשת, שהם זהים לצבעי הצ'אקרות. היא יכולה להיות גם לבנה או אפורה, זה נדיר. אגב, לפי דעתי אין דבר כזה, אשליה אופטית, זה בהגדרה משהו שאי אפשר להסביר, לא אומר שזה לא קיים, את יודעת...

Curious

New member
שאלה ברשותכן

במידה ואני רואה מעטפת שקופה סביבי וסביב כף היד שלי, האם זה אומר שיש לי הילה לבנה או שמא המדובר במגבלות הראיה שלי נכון לעכשיו? האם בעיות ראיה אופטיות, יש בהן כדי לפגוע בפיתוח יכולת ראיית ההילות?

ב י ש ו ף

New member
לפעמים

בעיות אופטיות משפרות כי אחת הטכניקות של ראיית הילה היא "פיזור מיקוד" ת'חלס אני מאמין שראית את ההילה שלך דבר נוסף יש תנאי תאור מיוחדים שיותר מתאימים ל"מתחילים" אבל כמו שאמרתי ל"שניה" ככל שהתודעה מתפתחת בנושא הנלמד ככה מגיעים להישגים טובים יותר בראיית הילות. בהצלחה

צ'מע

חוץ מהילה, יש גם מסביב לכל חומר/יצור אורגאני, מעטפה בצבע לבן זהבהב בוהק. זנ לא קשור להילה, זה קשור לזרימת האנרגיה בגוף הפיסי. אם תוכל להסתכל על אדם שחושב, תוכל לראות באיזה צד של הראש ה"מעטפה" הזאת מתרחבת ותוכל לדעת איזו אונה חזקה אצלו, ואם תסתכל על אדם מטפל ותבחין במעטפה הזו, תוכל ממש לראות את האנרגיה יוצאת ממנו. אני רואה את זה. זה לא קשור להילה, וזה תמיד באותו הצבע אצל כולם.

ב י ש ו ף

New member
אז ככה

מה שתיארת נשמע לי אמין ומדוייק בגלל שאת ראית את השכבה האתרית הראשונה היא בדרך כלל גם בצבע כחול מה שמאוד הגיוני שראית דבר שני את ראית אותה והיא נעלמה לדקה שזה פחות או יותר זמן של פעימה. שדה ובכלל כל נושא האנרגיה הרבה פעמים חופף לזרימת הדם. בלי שום קשר לנושא שדה ההילה עשוי להשתנות תדיר לגבי מצב התודעה של הבן אדם, זאת אומרת שבמצב של אהבה אני עשוי לראות "נתז" של אנרגיה וורודה (למרות שזה לא קרא לי אף פעם ראיתי אבל במינונים נמוכים) שדה הילה לבנה הרבה פעמיים מייצד תובנה והבנה כשישות לובשת הילה בצבע כזה, היא עוברת תהליך של הבנה. כשדה ההילה מקבל גוון ירוק לרוב זה מציין פעילות מוגברת של צ'אקרת הלב בעיקרון לכל גוף יש מרכז אנרגטי משלו וכל גוף בנוי בצורה אחרת הגופים של הצ'אקרות הראשוניות יותר מסורטטים ואילו של הצ'אקרות הזוגיות במספרם העולה הם בעלי מבנה יותר רך "ממוכחל" (מפוזר פחות מוארגן) כדי לשפר את ראיית ההילות שלך, הדרך הטבעית היא למידה מעמיקה על הנושא, כשאת לומדת על משהו באופן טבעי ראיות "מיסטיות/רוחניות" תופסות תאוצה ושיפור. בהצלחה.

למעלה