שאלה לגבי הילות

leopold5

New member
שאלה לגבי הילות

שלום לכם, אינני עוסק בהילינג, אך מאז שאני בן 13 אני רואה הילות. אני רואה אותן רק בצבע לבן. הבנתי שאמורים לראות בהילות צבעים נוספים, האם זה אומר שהראייה שלי חסומה ושאני לא רואה מספיק? או שזו פשוט הראייה שלי וזה בסדר? אשמח אם תוכלו להשיב לי.

הי אני יענה לך מנסיון .

יכול להיות שמה שאתה רואה זה את הגוף האתרי שבאופן עקרוני צבעו צהוב אך לכאלה שמתחילים לראות הילה הוא מראה את עצמו בצבע לבן. הגוף האתרי קיים 20 ס"מ ליד הגוף הוא הגוף האנרגטי הראשון הקים ליד הגוף , אחריו שי עוד גופים שונים . אני הייתי מציעה לך לראות הילות על צמחים, על עצים כך תתחיל. בהצלחה אושרת

sarfati6

New member
אתה אכן רואה את החלק הבסיסי של ההילה

שלום, לפי תיאורך סביר להניח שאתה אכן רואה רק את הגוף הבסיסי של ההילה - זהו הגוף האתרי. כדי לראות צבעים יש להיות מסוגל רטטים גבוהים יותר אשר חלקיקי האנרגיה שם צפופים פחות ולכן קשה יותר לראות זאת... הצבע המתקבל בשכבות ההילה מגיע דרך פליטת אנרגית הצאקרות (למרות שקשה להבחין בכל צבע בנפרד), בד"כ הצבע הדומיננטי משפיע על הצבע הכולל של ההילה כולה

leopold5

New member
אתם מוכנים להרחיב לגבי הגוף האתרי?

הי, אני לא מכיר את המושג הזה. מה הוא הגוף האתרי? האם אתה מתכוון ששאר הצבעים נמצאים רחוק יותר מהגוף, כלומר שיש שכבה לבנה הקרובה לגוף, ורחוק יותר ממנה יש צבעים נוספים, או שהצבעים הנוספים נמצאים במקביל ללבן? איך אפשר לפתח עוד את ראיית ההילה? מצטער על כל השאלות, מקווה שזו לא טרחה גדולה מידי, ליאו

הנה ההסבר, כמו שאני מבינה אותו...

הגוף האתרי הוא "הקרנה" של הגוף הפיסי, שנמצא מסביב או ליד הגוף הפיסי. כל מני מטפלים רואים אותו בכל מני צורות, מה שאני רואה מסביב לגוף הפיסי של כל אדם זה שלושה דברים, לא יודעת בדיוק מי קורא להם איך, אבל יש לי סברה - 1. השיכבה הראשונה של ההילה. היא צבעונית, בדיוק כמו שמשה הסביר לך, על פי הטבע של מי שמסתכלים עליו. 2. הגוף האתרי - מין צורה כזאת שמורכבת מאנרגיות זזות ומתערבבות, שמביאה לידי ביטוי את הגוף הפיסי. 3. שיכבה דקה בדרך כלל, בצבע נאוני כזה, לבן צהבהב בוהק, שלהבנתי מראה איך האנרגיה מתחלקת בגוף ואיזה איבר או חלק בגוף כרגע מקבל ותר או פחות אנרגיה. לא יודעת איך קוראים לחלק הזה. אבל לדעתי, אולי זה מה שאה רואה? בניגוד להילה, שהיא במרחק כעשרה ס"מ מהגוף, השיכבה הזאת נראית לי צמודה ודחוסה לגוף, אולי שניים-שלושה סנטימטרים מהעור. במקומות "עובדים", למשל מסביב לחצי ראש כשהאדם שמסתכלים עליו חושב, או מסביב לידיים כשמטפלים, השיכבה נהיית עבה יותר.

leopold5

New member
כן, מה שאני רואה דומה מאוד למה שאת מתארת

מה שאני רואה דומה מאוד לשכבה השלישית שתארת - אור דחוס, לבן צהבהב, קרוב מאוד לגוף, ובוהק יותר כשהאדם מפעיל אותו. למשל, סביב מרצים באוניברסיטה בזמן שהם מרצים. איך כדאי לי לפתח את ראיית ההילות? אפשר לעשות תרגילים בבית (ואני לא מתכוון לכל הצורות האדומות והירוקות האלה שמצאתי בשיטוט באינטנרט, זו אשלייה אופטית ידועה, שאם מסתכלים באדום רואים אח"כ ירוק) ?

בטח שכדאי!

אפשר גם אפשר לעשות תרגילים בבית. אני זוכרת שפעם, מזמן, היה פה שרשור בנושא... אולי תחפש אותו? יש ספר קטן על ראיית הילות שאני חשתי שהוא מצויין. כמובן שאני ממליצה לך, אם אין לך נסיון בתחום ההוליסטי, למצוא מדריך ולא לעשות את זה לבדך. אפילו כמה פגישות אחד על אחד, רק כדי להתכוונן...

למעלה