שאלה לגבי הטסט

mikeyy

New member
שאלה לגבי הטסט

מדוע הטסטרים רוצים שתמיד ברמזור אדום, ישר אנחנו צריכים להעביר ל-1 ולהחזיק בקלאץ' ובברקס? למה לא להרים את האמברקס וזהו? מהי הסיבה?

be_roo

New member
יש שתי גרסאות

ארמברקס מלשון ARM, זרוע. הנדברקס מלשון HAND, יד.

be_roo

New member
כי אתה לא בחניה וזה לא הזמן

לנוח. אתה עדיין נמצא ב"נסיעה" גם אם אינך בתנועה.

mikeyy

New member
אבל אם זה לא רמזור קצר??

הרגל כואבת להחזיק כ"כ הרבה.. המורה אמר לי אפילו שזה גם יותר "בריא" לרכב, לא להיות בהילוך, אלא להרים את האמרבקס ומתי שיש צהוב להעביר להילוך ראשון ולהוריד את הארמברקס..זה לא לוקח בכלל הרבה זמן וזה גם לא קשה.. זה פשוט לא הגיוני סתם להחזיק הרבה מאוד זמן את הקלאץ והברקס....

mikeyy

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo35.gif

MrJacKasS

New member
לניוטרל אין בעיה להעביר

עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים בטסט שלי ועברתי אבל אמברקס זה קצת יותר מדי ..זה גם לא כזה קשה ללחוץ על הברקס כמו ללחוץ על הקלאץ אבל אם את ראשונה בטור ברמזור אני ממליץ לך להיות עם הילוך 1 משולב למקרה והרמזור יתחלף ותוכלי להתחיל לנסוע ללא השתהות

שאלה מוזרה

בכל שיעורי הנהיגה שהיו לי אף לא פעם אחת חשבתי על להרים את האמברקס בזמן שהרמזור אדום, תמיד הייתי עם קלאץ וברקס. להרים את האמברקס זה נראה לי קצת מוגזם.

mikeyy

New member
ושמת ישר על הילוך ראשון?

ולמה מוגזם??..נכון שזה רמזור וירוק יכול לבוא מהר, תלוי..אני מתכוון למשל כשאתה נוסע, רואה שירוק, פתאום הופך לאדום...אז בגלל שאתה יודע שייקח קצת זמן עד שזה יהיה ירוק שוב אין טעם להמשיך להחזיק את הקלאץ' והברקס + לשים על הילוך ראשון...זה סתם מעייף את הרגל ! באמת! במיוחד אם זה רמזור שלא מתחלף מהר, ויש הרבה כאלה...

angel enamorado

New member
בטסט לך ע"פ הכללים/חוקים

אל תמסה להתחכם. כשיהיה לך ת'רישיון ביד- תעשה מה שנוח לך/טוב לך..

mikeyy

New member
כן הרבה אמרו לי

פשוט רציתי לדעת מהי הסיבה לכך...למה סתם לעייף ת'רגל?

רן88

New member
להיות דרוך לנסיעה כמה שיותר מהר

זה גם משאיר אותך מרוכז יותר בנהיגה ובנעשה כל הכביש.

אזרח111

New member
אמממממ

אני בתור נהג מעביר לניוטרל ושם אמברקס .... אין הגיון ממש להחזיק הילוך ראשון חוץ מזמן תגובה מהיר יותר. אבל אני כבר יודע לצפות את האורות הירוקים ככה שאני מעביר להילוך ראשון מתי שאני רואה את האור של ההולכי רגל מתחלף לאדום.

MrJacKasS

New member
חוץ מזה

שאצלינו הגברים, כשהרגליים על קלאץ וברקס, זה קצת מציק ..... ככה שאני לפחות תמיד מחפש הזדמנות לתת חופש לרגל שמאל ..

למעלה