שאלה לגבי החזה

נס פסח

New member
שאלה לגבי החזה

שבוע 12 + 2 (תאומים). מתי אמור לגדול החזה.כבעלת חזה קטן זו תמיד היתה הפנטזיה שלי שלפחות בהריון החזה יגדל אז מתי זה אמור לקרות?
ושאלה נוספת .מתגורת בהרצליה.אשמח לפגוש מישהי במצב דומה מאזור השרון להחלפת חוויות.
תודה ושבת שלום לכולכן והעיקר לא להתייאש.בסוף זה מגיע.

אם לא גדל עד עתה אז לא יגדל........הכוונה ל

אם לקחת הורמונים הוא היה אמור לגדול ואם לא גדל עד עכשיו הוא יתמלא בחלב להנקה בחודשים מתקדמים ולאחר ההנקה המצב יחזור "כמעט כמו קודם".
בעיקר בתרומה אצלי גדל בגלל כמות ההורמונים שנטלתי.

בהצלחה ולבסוף לידיים מלאות ושמחות
שבת שלום

צריך להתאים את הציפיות

הוא יגדל וכנראה גם גדל רק שאת לא שמה לב. אצלי, (שגם זו היתה אחת הפנטזיות) בקושי הבחנתי בהבדל רק שהחזיה פתאום התחילה להציק בברזלים (הבד בכל זאת אלסטי) וההקף גם גדל. לקראת הלידה ובמיוחד אחריה כשזה מתמלא חלב, זה יותר גדול משהיה - אבל הכל בהתאם לפרופורציות שהיו לו קודם. כשמישהי אמרה לי שבטח יש חזה חזה גדול גם בד"כ הבנתי שזה גדל יותר משחשבתי - גם אם לא כמו שפינטזתי.

שאלה בעניין חזיה לחזה גדול

יש לי חזה גדול ועכשיו הוא נהיה ממש ענק וזה כבד ומציק.
היכן ניתן לרכוש חזיות מתאימות שיתנו תמיכה טובה, באיזור פ"ת ראש העין, כ"ס???).

(נס פסח, אם רק היה אפשר הייתי נותנת לך במתנה 3 ק"ג חזה לכל צד
)

חזיות לחזה גדול

אני התחלתי את ההריון עם קאפ dd והגעתי די מהר לקאפ g.
קניתי חזיות של bravado דרך האתר של אפרודיטה באינטרנט,וזה מגיע עם שליח עד הבית.
יש כמה בעיות,החזיה עם הברזל נותנת תמיכה מדהימה והחזה ניראה מקסים,אבל אני חייבת לשים בד מיתחת לברזלים כי זה חותך לי את הבשר אחרת.עם ריפוד מתחת אין בעיה.
החזיה השניה שהיא בלי ברזלים אז החזה פחות עומד,גם הבד פחות נעים,אפילו שהוא תחרה,ויש תפר באמצע הקאפ שמפריע.
קניתי חזיה של טריומף עם ברזל שוב אותה הבעיה החזה עומד יפה,אבל בלי ריפוד מתחת לברזל הבשר ניחתך,
כל החזיות האחרות פשוט לא מחזיקות ביכלל ,והחזה ניראה קווטש וזה ממש מבאס.(קניתי של רמי-לי ושל דלתא)
אני מקווה שאחרי הלידה כשהבטן תרד אז הברזל לא יחתוך אותי יותר.
שיהייה לך בהצלחה.

למעלה