שאלה לגבי הזרקות

שאלה לגבי הזרקות

שלום בנות, יש לי שאלה. לאיזה חלק בירך מזריקים לשריר? חלק חיצוני, עליון, תחתון, מה????? תודה מראש ובהצלחה לכולן

אופה3

New member
היי שיר, את צריכה לקבל תדרוך מהאחות

בדרך כלל, מזריקים בירך למעלה, בחלק העליון אבל קודם כל את צריכה לקבל תדרוך אצל האחות, ולא לשכוח לשאוב מעט אחרי החדרת המחט על מנת לראות שלא נכנסת לתוך כלי דם, ולבדוק שאין דם במחט. בכל אופן בהצלחה. האופה

נוג

New member
../images/Emo101.gif לשיר

היי, אני לא יודעת מה את מזריקה כי יש זריקות שהן רק לשריר (כריגון , גסטון ועוד) ויש זריקות שהם גם תת עוריות וגם לשריר ( גונל F , מנוגון ועוד). בהזרקה לשריר בירך אני מזריקה בדר"כ בחלק העליון החיצוני. אני מחלקת את הירך מהברך עד המפסעה לחצי לאורך וחצי ורוחב ומזריקה לרבע העליון החיצוני. יש לי שאלה קטנה, למה לשריר בירך עדיף לשריר בישבן זה פחות כואב. בהצלחה נוג

נוג

New member
עם קצת אקרובטיקה ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

היי, אני עומדת מול המראה ומזריקה לחלק העליון של הישבן, עם יד אחת תופסת את הלחי של הישבן ועם השניה נועצת את המזרק ואז משחררת את היד שעל הישבן ואיתה לוחצת על הבוכנה של המזרק. ( שאני כותבת את זה ,זה נשמע מסובך
) אבל תמיד עדיף שמישהו ידע להזריק כדי לא להיות תלויים במרפאה, רק שאין בררה אני עושה את זה לבד. בד"כ אני מעדיפה זריקות תת עוריות או להעזר החצי השני שלי. בהצלחה נוג

תודה לכל העונות

עשיתי זאת, המשימה בוצעה בהצלחה... לא היה נורא בכלל. רק שיהיה שווה.. תודה שוב, עזרתן לי מאד.

נועם@בת

New member
לשריר הירך

כשאת עומדת את מרגישה איפה נמצאים השרירים בפולקעס. אני מזריקה בערך בחצי הדרך בין הברך למפסעה בצד החיצוני של הרגל. כשאת עומדת את ממש מרגישה איפה נמצא השריר. בכל מקרה, רצוי לקבל הדרכה של אחות קודם. בהצלחה שבוע טוב נועם

לילךפ

New member
בצד החיצוני העליון

ציירתי לך ציור, מצטערת על הכישרון מחלקים את "הלחי" ל-4 חלקים ומזריקים באזור החיצוני העליון (האדום בציור) אותו הדבר לגבי הצד השני בהצלחה

למעלה