שאלה לגבי הזרעות

riki2408

New member
שאלה לגבי הזרעות

היי
בת 35 , מסיימת סבב שלישי של הזרעות לפני IVF
שאלה כללית למבינות ,אם בכל הזרעה יש סיכוי של 20 אחוז האם כשיש 2 זקיקים זה מגדיל את הסיכוי ל40 אחוז הריון?
והאם מונופור 150
(יומיים אחרונים 200 )להזרעה הגיוני שיניב רק 2 זקיקים בשלים ולא יותר?יש לי רזרבה שחלתית לא משהו ..

דנה44442

New member
היי

לדעתי - עזבי אותך מאחוזים. זה חא באמת משנה לזקיקים
לפי מה שאני יודעת ה-20 אחוז קשורים להזרעה ולא למספר הזקיקים... אבל באמת לא ממליצה לחשוב בסיכוי ובאחוזים. אפשר להיכנס להיריון אחרי הזרעה ראשונה או הפריה עשירית...
לגבי המינון, אני חושבת שזה מינון סביר ויכול להיות שאת צריכה רופא יצירתי יותר. אני יכולה להגיד לך שאצלי לא משנה מה היה המינון הגעתי מקסימום לשלושה זקיקים. דווקא בהזרעה זה עדיף שלא יהיו הרבה זקיקים כדי שלא יהיה היריון מרובה עוברים.
בכל מקרה הכי חשוב זה שהזקיקים לא מודעים לאחוזים ומספיק אחד כדי להיכנס להיריון

בהצלחה!

זה לא עובד ככה מבחינה סטטיסטית..

2 זקיקים לא מכפילים פי 2.. כמו ש 5 לא מעלים ל 100% הצלחה.
&nbsp
שני זקיקים מעלים את הסיכוי ביחס לזקיק אחד. אך זה משמעותית פחות מפי 2. ובכל מקרה.. למיטב ידעתי.. ה 20% עליהם מדברים זה עבור ממוצע בו רוב המקרים היו דווקא סביב 2 זקיקים מובילים (לעיתים אחד.. לעיתים יותר מ 2.. הרוב 2).
אם חלילה לא מצליח לל החודש.. ממליצה בחום לשקול ללכת ל ivf. הסיכוי גבוה יותר

riki2408

New member
תודה רבה בנות!

סיבוב הבא אם אני לא בהריון,IVF בכל הכוח): מקווה שאצליח להפיק כמות זקיקים יפה ולא רק 2!

בIVF כמעט בטוח שיהיה לך יותר משניים

בהזרעה שני זקיקים זה המטרה, הם מתאימים לזה את מינוני התרופות בשביל להימנע מהריונות מרובי עוברים (לעומת IVF שם מכוונים ליותר ואת היתרה פשוט לא מחזירים אלא מפרים ומקפיאים).
בהצלחה

למעלה