שאלה, לגבי הזיות .....?

miri2204

New member
שאלה, לגבי הזיות .....?

חברה שלי אומרת שבן אדם חודש לפני מותו מתקשר עם העולם הבא...
מה דעתכם...? סבא שלי, כפרה עליו, שיחייה עד 120+.......! די חולה בזמן האחרון, ובעקבות כל מיני מחלות למינהן+ חום יש לו הזיות. עכשיו הוא דביר איתי על זה שהוא ראה תינוקות מעבירים ממקום למקום (ובבית חולים הזה אין תינוקות) ועל העולם הבא, ועל זה שהוא ראה נמלה על סבתא שלי (אישתו, ועל סבתא שלי לא הייתה שום נמלה) וכו' וכו'. עכשיו מה זה אומר? מדאיג אותי, שהוא דיבר על תינוקות ועל העולם הבא.... יש לציין שהוא דיבר על זה עכשיו שהוא חולה, ורק מתי שהחום עלה לו= הזיות. כל תגובה תתקבל בברכה

חום נותן את ההזיות...בין היתר

זה ידוע שחום מאוד גבוה יכול לגרום להזיות שלפעמים נראות ריאליסטיות. אני מכירה אישית בחורה שנדבקה בקדחת הקרציות והייתה כמה ימים ברצף עם חום מאוד גבוה. יום אחד אחותה הגדולה מצאה אותה מכווצת מתחת למיטה עם מספריים ביד...התברר שאותה בחורה דמיינה שד נוראי עם עיניים בוהקות, שישב על החלק העליון של הארון שלה,היא אמרה ששמעה אותו שואג בלילה והרגישה את הנשימות שלו, היא אפילו אמרה שהריחה אותו. מיותר לציין שכל בני המשפחה נבהלו. אחרי שניתנה לה אנטביוטיקה חזקה ירד החום שלה, וכך נעלם לו אותו "שד" שישב לו על הארון......... היום היא נזכרת בזה בצחוק. בשורה התחתונה, אם יש לו הזיות...אז טבעי

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif

חום גורם להזיות, תאמיני לי- הזיות שנראות מאוד אמיתיות!!

אכן זה נראה כהזיות מהחום

אבל זה די נכון שאנשים לפני מותם יודעם שהם הולכים לעבור לעולם הבא... לרוב חודש לפני כן או ימים לפני כן. סבתאש ל בן זוגי ידעה שנה מראש שהיא תצטרף לבעלה וספרה על כך

smallnig

New member
אני יכול להבטיח לך שהיא לא ידעה, אך

גרמה לזה לקרות, כאשר אתה מאמין במשהו חזק עד רמה כזאת שאתה כבר לא מאמין אלא יודע ב200% - זה יקרה.

היא ידעה ואמרה לנו שהשנה היא יודעת שהיא תצטרף

אל בעלה, כי היא חלמה על זה חוץ ממנה היה מקרה לחברה שלי שסבא רבא שלה זימן את כולם לחוף הים מפגש כזה של כל הנינים והנכדים כי הוא רוצה להפרד, ובדרך לשם הוא נפטר, הוא ידע.

למעלה