שאלה לגבי הולנד

ram87

New member
שאלה לגבי הולנד

שלום
הולנד נחשבת לאחת המדינות היותר קרות במערב אירופה נכון? ז"א נדיר שיש שם מזג אוויר טוב
מקסימום חודש עד חודשיים בשנה
או שזה תלוי באיזה איזור אני בהולנד?
באילו חודשים +- יש מזג אוויר טוב במהלך השנה
פעם אחרונה כשקפצתי לבקר לפני כמה שנים זה היה קור כלבים כשבארץ היה חום אימים באותה תקופה (תחילת נובמבר) מה שגרם פחות להינות במהלך השהות במדינה האגדית
תודה

taltaal

New member
עניין של השקפה

אישית, אני חולה על שלג, ואני רק מחכה לתקופה הזאת בשנה.
אבל אם אתה סובל מקור ולא אוהב את המזג אוויר הזה החודשים הטובים בד"כ הם מאי-יולי, אוגוסט בד"כ לא קר אבל גשום.
אבל וזה אבל גדול, המזג אוויר פה הוא מאוד משתנה, אתה יכול להגיע בשבוע מסוים ביוני ויהיה מזג אוויר מקסים וכמה ימים אח"כ יהיה פה קר ומבול.
תמיד צריך לקחת את זה בחשבון שגם את בדקת תחזית שבועיים לפני שבאת זה לא תמיד יתפוס לרגע שתנחת.
ואגב, כש"חם" פה, כלומר מעל 20 מעלות, אני פחות אוהבת, כי הההולנדים לא ערוכים להתמודדות עם חום ועל כן ברוב המקומות אתה תימס וזה בגלל שאין להם מיזוג אוויר לקירור, וצריך לקחת גם את זה בחשבון.
אווו בקיצור, אם אתה רוצה להינות מהולנד, פשוט תעלה על מטוס ותבוא, בכל מזג אוויר היא מדינה מקסימה ומזמינה.

ram87

New member
יפה

תודה
הבעיה שכשיורד גשם בהולנד הוא יורד נונסטופ!
בארץ אם עורד גשם הוא פוסק תוך זמן מה
כשהייתי בהולנד גם אם נפלתי על יום עם מזג אוויר טוב פתאום למחרת הפגיז אותי מבול ללא הפסקה . אני מחכה מחכה שיפסק ולפעמים מחכה כ"כ הרבה שכבר לטיול לא נותר זמן רב למצות. כך שאני יוצא פעמיים בנזק
א. בזבזתי כסף רב על המדינה היוקרתית בלי להספיק למצות את האטרקציות שרציתי
ב. היה קר

נראה לי זה עניין של מזל פה
כמו קזינו
אף אחד לא יודע מה יהיה ואיך יהיה

אה, זה בגלל שיש כאן חוק,

על כל יום שמש יפה משלמים עם לפחות שבוע גשם. תבוא מחר, אומרים שבסופשבוע יהיה פה יפה.

קצת סטטיסטיקה על מזג אויר הולנד:

פברואר הוא החודש עם הכי הרבה משקעים (בממוצע) בשנה.
לפי אותו ממוצע - יולי הוא הוא החודש השני בכמות משקעים אחרי פברואר.

גשם לא אומר קור, כמו שקור לא מחייב משקעים מכל סוג שהוא.
כישראלי - כמעט תמיד יהיה לך קר בהולנד. כהולנדי - אתה גם תלבש טי שירט ומכנס קצר ב 15 מעלות אם יש שמש.

למעלה