שאלה לגבי הווטסאפ

royeei

Member
היי
אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תפנו אותי… פשוט יש לי נסיון טוב עם הפורום כאן.

בוואטסאפ משמאל למיקורפן של ההודעות הקוליות יש אייקון של מצלמה, אני לא יודע אם זה תמיד היה שם אבל לאחרונה מצאתי את עצמי פעמיים פשוט שולח ללא רצוני, לא יודע אם תמונה או וידאו.
אני בטוח שיש אנשים מבוגרים ובכלל שזה קורה להם אם זה קרה לי.

ידוע לכם משהו על זה? זה משהו שיש עליו תלונות או שזה רק אני?

והכי חשוב!
יש דרך למנוע את זה, לבטל את זה?
* לי יש אייפון

תודה רבה

xyxy210

Well-known member
היי
אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תפנו אותי… פשוט יש לי נסיון טוב עם הפורום כאן.

בוואטסאפ משמאל למיקורפן של ההודעות הקוליות יש אייקון של מצלמה, אני לא יודע אם זה תמיד היה שם אבל לאחרונה מצאתי את עצמי פעמיים פשוט שולח ללא רצוני, לא יודע אם תמונה או וידאו.
אני בטוח שיש אנשים מבוגרים ובכלל שזה קורה להם אם זה קרה לי.

ידוע לכם משהו על זה? זה משהו שיש עליו תלונות או שזה רק אני?

והכי חשוב!
יש דרך למנוע את זה, לבטל את זה?
* לי יש אייפון

תודה רבה
האייקון של המצלמה , פותח אפשרות צילום [או וידאו] ליוזר-משתמש שאתה נמצא כרגע בדף שלו. במרכז מופיע עיגול שלחיצה עליו מצלמת [בד"כ מהמצלמה הקדמית] תמונה. עד עכשו עדיין לא קרה כלום . מצד שמאל [ימין] מופיע מאין מטוס קטן בצורת חץ. ברגע שתלחץ גם עליו , התמונה תישלח ליוזר שאתה בדף שלו.
זה נכון לגבי שני דגמי מערכות ההפעלה של הניידים. איפון/אנדרויד.
במידה ומשהו לא ברור - כתוב ואנסה להסביר .

royeei

Member
האייקון של המצלמה , פותח אפשרות צילום [או וידאו] ליוזר-משתמש שאתה נמצא כרגע בדף שלו. במרכז מופיע עיגול שלחיצה עליו מצלמת [בד"כ מהמצלמה הקדמית] תמונה. עד עכשו עדיין לא קרה כלום . מצד שמאל [ימין] מופיע מאין מטוס קטן בצורת חץ. ברגע שתלחץ גם עליו , התמונה תישלח ליוזר שאתה בדף שלו.
זה נכון לגבי שני דגמי מערכות ההפעלה של הניידים. איפון/אנדרויד.
במידה ומשהו לא ברור - כתוב ואנסה להסביר .
כן, עדיין נראה לי קצת מהיר מידי לשגר וידאו, זה פשוט קרה לי ואני לא איזה מבוגר חסר חוש טכנולוגי טוטאלי.
פתאום נפתח לי העיגול הזה עם המצלמה הקדמית ואז כנראה מלחץ שיגרתי את זה.
כנראה ה״מטוס הקטן״ בולט יותר מאפשרות סגירת המצלמה.

אז אם אני מבין נכון, אין אפשרות לבטל את המצלמה הזאת אלא רק לחכות שיהיו מספיק תלונות לפיהם יבטלו את זה..?

xyxy210

Well-known member
כן, עדיין נראה לי קצת מהיר מידי לשגר וידאו, זה פשוט קרה לי ואני לא איזה מבוגר חסר חוש טכנולוגי טוטאלי.
פתאום נפתח לי העיגול הזה עם המצלמה הקדמית ואז כנראה מלחץ שיגרתי את זה.
כנראה ה״מטוס הקטן״ בולט יותר מאפשרות סגירת המצלמה.

אז אם אני מבין נכון, אין אפשרות לבטל את המצלמה הזאת אלא רק לחכות שיהיו מספיק תלונות לפיהם יבטלו את זה..?
למה לבטל ? גם אם שלחת תמונה בטעות, אתה יכול למחוק אותה. נדמה לי תוך 24 שעות הרגע ששלחת.

royeei

Member
למה לבטל ? גם אם שלחת תמונה בטעות, אתה יכול למחוק אותה. נדמה לי תוך 24 שעות הרגע ששלחת.
אני יודע, אבל אם שלחתי בטעות במהלך 24 השעות ולרוב באותה השניה מי ששלחתי לו את התמונה יראה אותה

למעלה