שאלה לגבי הדרכה

שאלה לגבי הדרכה

מתי יש הדרכת ניווט רכוב? או כמה חבר'ה שרוצים לארגן מדריך? העיקר שאלמד ניווט רכוב!!! תודה מראש על התשובות.

sdanpo

New member
לימוד ניווט רכוב....

למרות שאני לא אחד מהתותחים פה..... כבר ניווטתי קצת ויש לי קצת נסיון.... בכל מקרה בשבוע הבא ביום שבת אני מוביל טיול באיזור פארק בריטניה. חלק ממנו יהיה מין תרגול ניווט לכולם ,שבו ניתן יהיה לטעום מ:מה זה ניווט? איך המפה נראית? מה הסימונים אומרים , וכן הלאה.. תחולקנה מפות לכל קבוצת רוכבים וננהל תחרות בזעיר אנפין. אם תרצה (אתה וחבריך) אתם מוזמנים להצטרף. לפרטים: דן פורת [email protected]

היי דן ../images/Emo140.gif

תיזהרו מהקוצים, אני מכיר כמה אנשים שהיו לא מזמן בפארק בריטניה והיו להם המון פנצ'רים

sdanpo

New member
יו יו יו ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

כן , גם אני ... תתפלא מה חומר ופסגומי טוב יכולים לעשות. הייתי שם בסיור מקדים בשישי האחרון ולא היה לנו אפילו רבע פנצ'ר. זכינו אף לבונוסים ענקיים כמו : 1.ראינו צבי אמיתי , בטבע...
2.ראינו תנים למכביר.
3.צבים (כן כן , לעירונים זו מציאה גדולה)
4.נמיה
ועוד ועוד.

מיד רואים שאתה עירוני ../images/Emo3.gif

זה
לא צבי, זה חתול, זה
לא תן, זה כלב, וזה
בכלל דג.

IlanShacham

New member
ברכיבה האחרונה בבן-שמן ראיתי

שישה צבאים... שניים במקום אחד, ואחר כך עוד רביעיה. זה מדהים איזה התרגשות זה לראות דבר כזה בטבע מ 200 מטר, לעומת הטבעיות שבה אנחנו מאכילים אותם מהיד בגן חיות...

sdanpo

New member
גן חיות??../images/Emo108.gif../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gif

פעם אחרונה שהייתי בכזה זה היה בבורמה. הקטע הכי טוב , זה היה להאכיל היפופותמים. זה לא איזה כלב או חתול . מה עוד שנושא הביטחון של הצופה הוא לא כ"כ חזק (אין גדרות) , הווה אומר שעם קצת מאמץ ההיפופותם היה יכול לזכות בארוחה בשרית משביעה ביותר. חוויה ענקית.....

sdanpo

New member
ממה שראיתי...

דווקא המומחיות הגדולה בגידול ילדים היא מציאת רווחי זמן זעירים על-מנת לרכב. האמת שזה די דומה למה שעושה defragmentation במחשב . פשוט מאחה רווחי זמן קטנים להיות רווח אחד גדול. מכיון שלי (עדיין) אין את הבעיה הזו , נותרה לי הבעיה היותר גדולה של : האם לרכב שישי , האם לרכב שבת , האם לרכב שישי וגם שבת? , האם בכלל כדאי לצאת לסופשבוע של רכיבה בביס"ש , וכן הלאה.... מצטער אם גרמתי למישהו צער על היציאה הנבזית....זה לא אני.... זה הילד הרע שבי...

Natz Natz

New member
היי דן

כוונתך לסופ"ש הקרוב של סוף החודש או לסופ"ש של תחילת החודש??

sdanpo

New member
אהלן ניצן סינגלן../images/Emo24.gif

הכוונה היא לסופ"ש של שבועות , הווה אומר , תחילת החודש הבא. מאוד מאוד אשמח אם גם אתה תבוא , אם לא , תתקשר אלי ונתאם זמן אחר. דן פורת

למעלה