שאלה לגבי הגרוש...

t a l i l a 3 6

New member
שאלה לגבי הגרוש...

גרושה חצי שנה. 2 ילדות בנות 10 וחמש. הוא משמיע לבת הגדולה כל מיני אמירות שהמטרה כנראה שהן יגיעו אלי. איך להתייחס לזה ? אמר לה "עוד מעט ראשון בחודש אני לא יודע איך אשלם לאמא כסף" (לא חכם לשתף ילדה בת 10, אבל לא אמרתי שהוא חכם..). אמר לה "אין לי עבודה, אני על הפנים" וכו'. מה הוא מחפש רחמים מצידי? התנהגות סלחנית במקרה ולא יעמוד בתשלום ב - 1 בחודש ?. ומצד שני אני כל הזמן שומעת שמסתובב עם החברה שלו ומבזבזים כסף על קניות בקניונים (טוב, היא לא יודעת לעשות משהו אחר..). ועוד התנהגות לא ברורה - מנסה ליצור קשר עם אחות שלי בתרוץ מסויים והיא מסרבת לדבר איתו, כי הוא עשה את הגירושין שלנו מכוערים וקשים ביותר. (לא עלה אפילו בדעתי ליצור באיזשהו נושא קשר עם משפחתו - מחוקים אצלנו !) ומחפש כל הזמן איזושהי תקשורת איתי והתקשורת היחידה שלו איתי היא לריב בנושא הילדים. יכול להיות שזו דרך שלו להגיע אלי ? או שהוא נמצא במצב ריגשי לא ברור ? אני יודעת שאינכם פסיכולוגים אבל מעניין אותי מה נראה לכם ?

n o g a1

New member
תשובה לגבי הגרושה

לגבייך!!! מכמה המשפטים שכתבת נראה לי ,אולי, שאת צריכה ללמוד להעביר דף! הוא זה הוא , עולמו , אמירותיו , סוג הקשר שהוא בונה עם הילדות , הרצון שלו להשאר בקשר עם אחותך (לגיטימי), הבזבוזים שלו על החברה שלו ,מה היא יודעת ומה לא... הכל הכל זה ע ו ל מ ו!!!! אתם כעת שני אידיוודואלים לחלוטין נפרדים. למה חשוב לך אם הוא מנסה להגיע אלייך או לא , כמה ואיך? תתעסקי בעולמך , מה טוב לך , מה את צריכה , למה את מקשיבה ולמה לא... בקיצור, נראה לי, על פניו שאת נמצאת במצב רגשי לא ברור .

ילוטייל

New member
"מחוקים אצלנו" -הילדים גם מחקו?

עזרת להם "למחוק" את משפחתו? אכן את זקוקה לעזרה. ונוגה 1 קלעה למטרה.

נועיק

New member
והמשפחה שלו ש"מחקה" אותי?...

לי זה דוקא יצר הקלה שחבל על הזמן. לפעמים מחיקה עושה טוב לנשמה...

נועיק

New member
זה יעבור, את יודעת -

כל ההתייחסות הזו שלך לחיים שלך גם דרך מה שהוא אומר/עושה. נכון שקשה למחוק הרגל של שותפות, אבל את התחלת ומכאן זה רק ימשיך. בינתיים את ממשיכה להפגע מהמסרים העקיפים שלו - כל זמן שאת שמה שם תשומת לב. ברגע שתזהי את החופש שלך ממנו, תוכלי להסיט את תשומת הלב לעצמך מבלי להתייחס למעשיו, מבלי להפגע מכך שהוא מתנהג הפוך ממה שאת מצפה (כאילו התנהג אחרת לפני כן... את הרי לא ממש מופתעת, רק בעיקר כועסת). הבת שלך יודעת לסנן את הדברים מצוין, אחותך מסתדרת איתו כמו שהיא מסתדרת והוא חי את החיים שלו. את יכולה להתחיל לחיות את החיים שלך ואת יכולה להיות שקטה - מזונות לא קשורים לדבר - הוא צריך לשלם ובזמן, או שהחוק נכנס לעזרתך.

למעלה