שאלה לגבי הגיבור

rony62

New member
שאלה לגבי הגיבור

הבנתי שהגיבור זה מין חייל מיוחד כזב שאפשר לעשות רק אחד ושמעלים אותו רמות והא עוזר בלכבוש נווי מדבר... אבל חוץ מזה מה הא בדיוק מועיל לכפר שלי ולמה הוא נחוץ כל כך? מי שמוכן לתת הסבר יותר מדיוק מהתשובות שקראתי עד עכשיו אני אשמח. תודה לעוזרים

Tyr19

New member
הסבר יותר מדויק מהתשובות שקראת עד כה...

אתה צריך לראות את הגיבור שלך כמו שר הצבא שלך|סגדש| הוא בעצם מנהיג הצבא שלך וחשוב שהוא יהיה נוכח בהתקפות חשובות וזה בשביל "להנהיג" את הצבא שלך, וגם בשביל המורל הצבאי. הוא בעצם החייל היחיד שלך שיכול לרכוש ניסיון בכל התקפה ולקבל בונוסים שיעזרו לו בהתקפה/הגנה והכי חשוב בונוסים הגנתיים/התקפיים שישפיעו על כל הצבא שאיתו |סגדש| גיבור יכול לנוע בין הכפרים שלך (אתה שולח אותו כ-תגבור) רק אם באותו הכפר בנית בית גיבור (גם ברמה 1).

n lee

New member
זה לא ממש נכון

לגיבור יש תפקיד מאוד חשוב בכפר הוא היחידי שיכול לכבוש נווי מדבר הוא מקבל כוח לעצמו וגם כוח תקיפה/הגנה עבור החיילים שנמצאים איתו באותו כפר (בתקיפה או הגנה) הגיבור הוא ממש לא מנהיג הצבא שלך, אני לא יודעת איפה ראית דבר כזה כתוב במשחק

rony62

New member
טוב בילבלתם אותי לגמרי

בינתיים יש ליע עוד זמן עד שאני יוכל לבנות את הגיבור כך שיש י עוד זמן ללמוד. תודה בכל מקרה

Tyr19

New member
בלי לפגוע...אבל כנראה לא קראת טוב.

אתה צריך לראות את הגיבור שלך כמו שר הצבא שלך. הוא בעצם מנהיג הצבא שלך וחשוב שהוא יהיה נוכח בהתקפות חשובות וזה בשביל "להנהיג" את הצבא שלך. להבא אני בטוח שתקפידי לקרוא טוב את ההודעות. וגם אם טעיתי, יש דרך להעיר על טעות. אחרי הכל לא הייתה לי כוונה להטעות מישהו.

n lee

New member
אני קוראת את ההוראות של המשחק טוב מאוד

אני חושבת שאתה לא מתרגם נכון את מה שאתה קורא אבל זה כבר עניין שלך אם כבר שר הצבא שלך זה הצ'יף, הצ'יף הוא המנהיג הצבאי הגדול של כל הצבא וצ'יף וגיבור זה לא אותו הדבר להבא אני בטוחה שתקפיד לקרוא את חוקי המשחק כמו שצריך כי מה שאמרת זה אפילו לא קרוב למציאות של מה שכתוב במשחק

KrackeR

New member
הדר

שהוא מתכוון מנהיג אני חושב שהוא לוקח בחשבון את ה Bonus שהוא מביא להתקפה / הגנה.. וזה דרך להסביר את זה

Tyr19

New member
אתה צודק.

עזוב חבוב...היא בקריזה. אולי כשהיא תהיה רגועה יותר היא תשכיל להבין שכולנו באותו הצד.

n lee

New member
ממתי אתה מכיר אותי כ"כ טוב

כדי להגיד אם אני בקריזה או לא

rony62

New member
יאללה נו מה זה השטויות האלה.

תפסיקו לריב שניכם, זה לא משנה אם הוא לא ניסח כל כך טוב או שאת הגזמת קצת אם התשובה זה לא משנה בגרוש. הוא ניסה לעזור ולא לעשות רע וזה מה שחשוב.

dasrebnogur

New member
הדר!!!!

דבר ראשון צ'יף הוא לא שר הצבא!!!! צ'יף הוא מנהיג כריסמטי שמדבר אל תושבי הכפרים האחרים ומשכנע אותם להצטרף אליך!!! דבר שני גיבור הוא אכן שר הצבא שלך תפקידו להנהיג את הצבא בקרב ולכן יש לו כל מיני תוספות חשובות לצבא בנוסף יש לגיבור את האפשרות לכבוש אואסיסים ולא זה לא התפקיד העיקרי שלו!!!!

n lee

New member
דוד

איפה ראית שכתבתי שהתפקיד העיקרי של הגיבור זה לכבוש אואזיסים??? גם אתה לא קורא טוב?

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה .

לאחר שראיתי את השירשור אמרתי לעצמי וואלה בואו נלך לשבור שיניים ולהבין את העניין .. קראתי וניסיתי לראות מה רשמתם .. שנייכם פחות או יותר צודקים , ומצד שני לא כל כך.. בכל אופן מנהיג הצבא לפי הרשומים הוא הגיבור ולא הציף.. דעתי בנושא : אני חושב שההשקעה בגיבור היא שולית .. כל אחד שחושב שלגדל גיבור לשלבים גבוהים זה נחוץ , אני חולק על זה. בחישובים שלי אני רואה שבמידה ואני נמצא בשלב מסויים בהתקפה אני מצליח לגדל את רמת ההתקפה שלי באחוזים מסויימים .. דוגמא : אני שולח 10.000 גרזנים , עם גיבור בשלב שלי אני כאילו שולח 12.000 גרזנים ... הוא מגיע לרמה של 2000 נוספים כיביכול . עכשיו השאלה : מה יותר קל ? לקנות 2000 גרזנים ? או לחלופין לגדל את הגיבור למימדי ענק ? ההשקעה שלי מרובה .. ואני הולך על השיטה מה שנהרס ? בונים מחדש .. לא מזמן הלך לי הצבא , והיום הוא חזר ובגדול , בואו שמעו כמה זמן לקח לי , שבועיים ואני על הרגליים...

xxx RAANAN xxx

New member
מה בדיוק אני מרויח דויד ?

שהגיבור שלי זוכה בעוד נקודות ??? אני מעדיף שישאר איך שהוא ולא אפסיד את החיילים שלי.

Southparking

New member
../images/Emo72.gifלמה לא גם וגם באמת?

לא חייבים באמת להשקיע בגיבור, פשוט אם יש תקיפה אז לשלוח אותו בנוסף לתקיפה. תאר לעצמך שכל הנקודות שהוספת לגיבור (הנקודות שהוא מקבל אחרי כל רמה שהוא עולה) היו רק בתכונה אחת, תאר לעצמך שהתכונה הזאת הייתה בונוס הגנה, ושכל העולם שולח לך הגנות בשביל להגן עליך נגד התקפות שיש עליך כל יום, זה כנראה יוסיף כוח הגנה הרבה יותר גבוה משל 2000 חילי הגנה. כמובן שגיבור אוכל הרבה פחות חיטה לשעה, ונראה לי שכשהוא מת ההחיאה שלו יותר מהירה וזולה מאשר יצור החיילים מחדש.

rony62

New member
אבל מה שרענן אומר

אם הבנתי נכון עדיף להשקיע בלבנות חיילים מחדש מאשר לשפר את הגיבור לרמה שהוא יוכל להוסיף התקפה של עוד 2000 חיילים נוספים.

n lee

New member
זה לוקח יותר זמן

לאמן גיבור ככה שהוא יוכל להוסיף התקפה של 2000 חיילים מאשר לבנות 2000 חיילים נוספים את הגיבור מאמנים לזה על הדרך ולא בדיוק כ"מטרה עילאית" לצורך ההמחשה אתה יכול לבנות 2000 חיילים (פרשים כבדים) בערך בשבועיים (אצל הטיטאנים)

למעלה