שאלה לגבי דקא 0.1

• פותח הנושא fkere
  • פורסם בתאריך

fkere

New member
שאלה לגבי דקא 0.1

התחלתי טיפול בו עי להזריק דקא 0.1 מהיום השני לקבלת הווסת. האם מישהי עם נסיון של הזרקת דקא 0.1 יכולה להגיד לי מדוע קשה להחדיר את המחט של המזרק למרות שהיא דקה ומדוע הזריקה כואבת יותר? האם יש משהו שאפשר לעשות על מנת שההזרקה תלך יותר חלק?

פּוֹנְג

New member
זה עניין אישי, לי הדקא לא כאב יותר

שני דברים יכולים לעזור לך ראשית לדאוג שהמחט תהיה יבשה. זאת אומרת שאחרי שאת משפריצה קצת מהחומר על מנת להוציא את בועות האוויר, שווה לנגב את המחט בגזה יבשה (לא עם אלכוהול) דבר שני שאפשרי זה - לחמם קצת את האמפולה שיוצאת מהמקרר. לחמם בחום הידים. בהצלחה.

Big Mama 1

New member
ולא ללחוץ חזק מדי על ה"צמיג" ../images/Emo9.gif

גם זה מונע את חדירת המחט בקלות.

i p e r e t z

New member
לגבי דקא 0.1 לפעמים....

זה כאב ולפעמים לא כאב לי מה שאת באמת יכולה כמו שפונג אומרת זה לחמם כמה דק' את האמפולה שבמזרק ורק אח"כ להזריק עוד דבר להחזיק את ה"שריר" בבטן כדי שהכאב יהיה יותר עמום גם בדקירה וגם בהזרקה עצמה. המון בהצלחה

דנה אא

New member
המחט של הדקא היא פחות מושחזת

לעומת המחטים של הזריקות שממלאים מהאמפולות, לכן ההחדרה מעט פחות נעימה. עליך להוצי את האמפולה מהמקרר איזה רבע שעה לפני ההזרקה , ואז החומר מתחמם וזה פחות כואב.

שלי שלי1

New member
אני חושבת שהדקפפטיל 0.1 הוא

מרוכז יותר, ומרביתו את ריכוז של שומן, והחומר כואב בזמן הזרקתו. לי באופן אישי זה כואב מאוד. לפעמים אני ממש בוכה בזמן שבעלי מזריק לי את הדקפפטיל. אבל, כל אחת באמת מגיבה בצורה שונה.

רוית ב

New member
אני לא מוכנה להזריק יותר דכא../images/Emo46.gif

כואב לי מאוד!!! אז החליפולי את זה לתרסיס - אמנם גועלי אבל נסבל. אני לא נולדתי לסבל..... מצדיע לכל מזריקות הדכא.

תמרלה

New member
מדכא לדכאון לשאיבה ולנצחון!

הדקה באמת יותר כואבת אבל אפשר לשים משחה אמלה זה עוזר, או שאני יום אחד שמתי קרחון על המקום וזה עזר מעט, וכן כמובן כמו שכתבו לך לחמם את החומר לפני שמזריקים, שימי את המזרק מתחת לחולצה וחום הגוף יחמם! לגבי החדרת המזרק לא נתקלתי בקושי יתכן ואת מקווצת את המקום או לוחצת חזר, תנשמי עמוק ותשתדלי להרפות את הגוף כמה שאפשר! היום אמר לי הרופא שזהו לא להזריק היום ומחר דכא! איזה כייף לי!! מותר לי להגיד את זה אחרי איזה שבוע++ של דכא +גונל+מונוגון! היום רק כוריגון ויום ראשון לשאיבה!!!! אז תחזיקו אצבעות

סנונית 1

New member
שאלה לגבי דקא ורירית הרחם

לי הרופא הכין פרוטוקול ארוך ומיום ראשון התחלתי להזריק דקפפטיל 0.1. האם הדקא פוגעת ברירית הרחם?

ziziub

New member
מכל הזריקות, הדקא' פחות כואבת...

הזרקתי מכל הסוגים, והדקא' שבמקרה אותו אני מזריקה לבד, לא כל כך כואב. הכי כואב זה הגסטון, אוי אברוך,אימאל'ה ואבאל'ה, כמה שזה כואב. ועל הדרך, אם מישהי צריכה גסטון, יש לי לתת, כמות די נאה. אני לא מתכוונת להשתמש במייסר הזה עוד, בטיפול הנ"ל אשתמש באנדומטרין. ולעצות: כמו שנאמר, לחמם מס' דקות, בין כפות הידיים. לתפוס צמיג בבטן. ולהכניס את המחט מהר ובאלכסון. ותוך כדי לדבר עם הבעל, על הא ודא. ושיהיה בהצלחה, מועדים לשמחה.

למעלה