שאלה לגבי דיקור

שאלה לגבי דיקור

מה המשמעות של מחט שנופלת ממקומה באמצע הטיפול? יש לציין שזה קרה לי, והמחט שנפלה היתה זאת ששונה מהאחרות. המדקר טען שזה קורה כשהמקום מתמלא באנרגיות, ובזאת למעשה הסתיים הטיפול.... כשזה קרה לי הרגשתי מין "נפילת מתח" מפחידה בגוף - כאילו כל הדם אוזל לי מהגוף. תחושה די מפחידה, מה גם שכשזה קרה הייתי לבד בחדר ולא ממש ידעתי מה לעשות. זה דבר נורמלי? קורה הרבה?

תראי..

יש סברות שונות לסיבה , אחת היא כמו שהמטפל שלך אמר - המחט סיימה את תפקידה והאנרגיה פלטה אותה החוצה. ישבה סברה טכנית יותר שהמחט לא נתפסה טוב ולכן נפלה. זה קורה , לא הרבה אולם כאשר המחט באזור רגיש או שסוג המחט עדין וההחדרה שיטחית יחסית , קורה שהמחט נופלת.(כשאת מציינת מחט שונה מאחרות למה את מתכוונת לסוג המחט או למיקום ?) לגבי התחושה יכול להיות שזאת היתה ראקציה של בהלה או תגובה אנרגטית לסיום תפקיד המחט , בכל מקרה אני נוהגת לשהאר עם מטופלי רוב הזמן בחדר , אם אינך מרגישה בנוח עם כך שהמטפל יוצא מהחדר - צייני זאת בפניו. הרבה בריאות יעל

אז ככה

המחט היתה באזור הצואר. היא היתה שונה מהאחרות בכך שכולן היו רגילות והיא היתה בעלת ראש אדום וגם טיפה יותר גדולה (אם אני לא טועה). (למה היא שונה?) אין לי בעיה עם זה שהמטפל יוצא מהחדר - הוא נכנס בכל כמה דקות לראות שהכל בסדר, פשוט באותו רגע - בגלל התגובה שהיתה לגופי - נורא נלחצתי...

הכל בגדר השערה..

המחט ככל הנראה מסוג "סרין" הינה מחט דקה יותר ומצופה בחומר המאפשר להחדיר את המחט בצורה חלקה יותר ופחות כואבת . ומשתמשים בה באמת בעיקר לנקודות כמו צואר , אצבעות ולילדים. אני באופו אישי נוטה להאמין שהמטפל פשוט הכניס את המחט קצר מדי והיא לא נתפסה . כלל כשיש לך ראקציה מדיקור , אני ממליצה לנשום עמוק ולנפח את הבטן , זה מסדיר את סירקולצית האנרגיה ומרגיע , בד"כ אחרי מס´ נשימות כאלה התחושות עוברות .

למעלה