שאלה לגבי דייסה

ענברית99

New member
שאלה לגבי דייסה

אני רוצה להתחיל לתת למעיין דייסה לפני השינה כדי לראות אם גורם לה לישון עד שעה יותר מאוחרת בבוקר (מתעוררת כל יום מוקדם יותר מהיום הקודם). היא בת 8 חודשים. עם איזו דייסה מומלץ להתחיל? רוצה משהו בעל ערך תזונתי, שיהיה לה גם טעים ולא שסתם ינפח. מה אתן אומרות?

../images/Emo207.gif דייסה משמינה ../images/Emo35.gif

למה בעצם דייסה מומלצת? האם היא מומלצת בכלל? היא נורא משמינה והבנתי שנותנים אותה לתינוקות בעלי משקל נמוך, האם זה נכון?

d i n o l e

New member
דייסה בכלל לא מומלצת

איפה קראת שהיא מומלצת? אני חושבת שרוב האנשים עוברים את החיים בלעדיה סתם משמין

לא משמינה ! אני נותנת לבן שלי

דייסת וניל של מטרנה בשעות הבוקר לפעמים בשעות אחרי צהורים וקונפלור מטרנה לילה טוב ,והוא לא שמן בכלל.הוא בן 10 חודשים.

d i n o l e

New member
שזה לא יעזור וסתם יכביד עליה

וינפח אותה מבחינת קלוריות ועלול גם לגרום את ההפך וגם אם כן , האם את באמת רוצה שהיא תישן יותר רק כי היא אכלה כלכך כבד שזה הפילו אותה לקרשים? אבל מן הסתם כל אחד והשקפת העולם שלו
(את ההודעה פפה למעלה יש לקרוא בטון רגוע ולא תוקפני)

כרמיון

New member
דייסה שנחשבת לבעלת ערך תזונתי

היא דייסת קוואקר (שיבולת שועל). אם הילד יאהב אותה - מה טוב.

מציעה לך להיכנס לאתר של משרד הבריאו

משרד הבריאות תחת ערך תזונה ושם תזונת הפעוט, דווקא בארה"ב ואולי אמצו את זה גם בארץ היא להתחיל עם דייסות מועשרות בברזל (שזה כל הדיסות שמוכרים בארץ) ולי אמרו בטיפת חלב להתחיל עם קורנפלור שמתעכל הכי מהר כנראה. קניתי גם שיבולת שועל של רמדיה. אצלי היא אהבה רק דייסה אחת וזה וניל של מטרנה. שזה על בסיס קורנפלור

רונית1

New member
אני נתתי דייסת שיבולת שועל ובעצם

דייסה זה המאכל היחיד שהוא לא אוהב. וגם שאכל כבר זה לא עזר לשינה טובה יותר.

always sunshine

New member
זה לא יעזור לה לישון יותר טוב

בלילה. האם היא תמעוררת לאוכל? אם כן, תצמצמי את הפער בין הארוחות אחר הצהרים, כך שתאכל כל שעתיים ולא כל 3 שעות. לגבי דייסות, את יכולה לתת לה דייסת קוואקר בבוקר, עם פרי, זה יותר בריא מכל הדייסות אינסטנט.

למעלה