שאלה לגבי דואר exchange

yosi pa

New member
שאלה לגבי דואר exchange

שלום כשאני מנסה לשלוח EMAIL מהPPC אני מקבל הודעה : "ההודעה לא נשלחהוהועברה לתיקיה טיוטות השרת החזיר את הודעת השגיאה הבאה: Relay access denied ........................554 הנמענים לא קיבלו את ההודעה" יש לציין שדואר נכנס אני מקבל תודה לכולם

קיבלת הודעה מהשרת שגיאה 554 לא זוכר בע"פ מזה

אבל או שהכתובת לא נכונה אתה יכול לבדוק את זה פה או שמשהו החזיר את ההודעה חזרה

כמה שאלות..

האם זה קורה עבור כל כתובת אימייל שאתה מנסה לשלוח אליה או רק לכתובת ספציפית? איך אתה מסונכרן מול ה- Exchange? האם זה push mail או IMAP או אולי בכלל POP3? בגדול, נראה שאתה צריך להפעיל SMTP Authentication מול שרת ה- SMTP (דואר יוצא) על מנת שיזהה אותך ויתן לך להוציא מיילים.

yosi pa

New member
תשובות

1. זה קורה מול כל כתובת(רק מספר שגיאה שונה) 2. אני לא מסונכרן מול EXCHANGE , המייל הוא POP3 3. מה זה SMTP.......? תודה

SMTP

שרת SMTP הוא שרת הדואר היוצא - דרכו נשלחים כל המיילים שאתה מוציא מהמכשיר. נראה ששרת ה- SMTP המוגדר אצלך דורש שתבצע מולו הזדהות לפני שתוכל לשלוח מיילים. כנס להגדרות תיבת הדואר במכשיר שלך וחפש את האופציה- Outgoing server requires authentication וסמן אותה. סמן גם את האופציה Use the same username and password for sending e-mail. זה צריך לפתור לך את הבעיה.

wdsrk

New member
של מי כתובת המייל שלך?

דרך איפה אתה מחובר? (דרך איזה ספק) אם הכתובת שלך אצל ספק מסויים, ואתה מתחבר דרך ספק אחר - לרוב צריך הגדרות שונות של שרת דואר יוצא תגיד אם זאת הבעיה

yosi pa

New member
תודה לכולם

הבעיה היתה הגדרת שרת דואר יוצא שוב תודה

למעלה