שאלה לגבי גרושה + 2 ש...

talila3611

New member
שאלה לגבי גרושה + 2 ש...

מתחתנת עם גרוש + 2. האם היא מאבדת מזכויותיה כאם חד הורית ? האם מישהו יודע ? תודה.

ת י א ה

New member
מבלי להתייחס לפן החוקי

שאלות כאלה הורסות אותי. את מתחתנת, את הולכת לנהל משק בית משותף עם גבר, בעלך לכל דבר. אתם משפחה "מושלמת". אבא, אמא, ילדים, משכורת שלך, משכורת שלו, מזונות שלך מאבי ילדייך. מה לעזאזל את מדברת על זכויות ? תיאה (שלא מקבלת זכויות לא מהגרוש ולא מהמדינה, או במילים אחרות - כל הזכויות בתחת שלי - וגם, כל הזכויות שמורות לשרוןM)

יערית

New member
מה פתאוםםםםםםםםםםם

היא יכולה לתבוע את המדינה שתשלם לה בעבור זה גם!!!! וברצינות:המזונות נשארים לצד הילדים {אלא אם כן האקס מחליט לתבוע הקטנת מזונות,בגין הנשואים} מעבר לזה המדינה,מה היא אשמה ?

יערית

New member
ושכחתי גם לציין

שחד הורית היא כבר לא תהיה.....אם היא בכלל עכשיו.

ת י א ה

New member
המדינה

צריכה לתת זכויות לעשירים, למקורבים, למושחתים, לכל אלו שבאמת מגיעים להם זכויות על תרומתם למדינה, לכל אלו שלא יכולים לשרוד בלי הזכויות האלה. האמת, גם המדינה בתחת שלי, למרות שהוא עדיין לא כל-כך גדול.(ואפילו שהיא יותר קטנה אחרי ההתנתקות)

יערית

New member
תגובה קיצונית

אם כל הנוקשות שיש בה,עם כל המוסדות שלצערי סגרו בפניי דלתות בתקופה האחרונה,עם כל ההתנתקויות והקרע הלאומי,עם כל המלחמות הממשלות והכאב סביב ... אני עדיין מרשה לעצמי לומר "אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת". לעולם לא אצליח לחיות בשלום{עם עצמי} כפי שאני חיה, במדינה החוקית שלי לצד משפחתי.

ת י א ה

New member
היום אני

קיצונית

דמדומים

New member
שמתי לב

שכועסת...כזה בכללי ובזמן האחרון.רציתי תדעי עושה אני נפלאות במצבים שכאלו.לא רוצה פה להגדיר את צורות העבודה,צנעת הפרט וכאלו כיווני מחשבה.אבל במידה ורוצה,תני לי רמיזה,מבטיח להחזיר לך החיוך לנשמה... יש לקחת בהומור ואהבה...אין לי אחריות במקרה ואוחזים בצד השני.

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo25.gif

עוד מעט המנהלת תעניש אותנו (ובצדק!!!!) על הריסת שרשור! דינה, בחיי שגם אליך געגעתי

למעלה