שאלה לגבי גמילה

inbarker

New member
שאלה לגבי גמילה

הי בנות ואסתר, ראשית המון זמן לא הייתי פה וראיתי שהפורום בהנהלת אסתר - מזל טוב. אז ככה קים שלי כבר בת שנה וחצי יונקת בבוקר אחר הצהרים ערב ובלילה בעבודה אני עדיין שואבת כמות של 100-120 , ובסופי שבוע היא כל הזמן יונקת. כיצד מתחילים גמילה ??? לא נראה לי שזה יהיה קל איתה. האם כדאי לגמול אותה ? אני רוצה לגמול אותה עקב ניתוח פלסטי שברצוני לבצע.תודה.

Welcome back to us!!

Don't worry!! She will stop one day when she is ready. Many mothers who are interested in encouraging weaning at this stage use the " Don't offer, don't refuse" method, which is exactly what it says. It seems that many babies at this stage find that breastfeeding helps them make the transition from babyhood to toddlerhood more easily. All the bumps and falls from early walking are best healed at the breast, and sudden fears are calmed. It is not easy to become a walking talking toddler after being a passive baby for so long, and breastfeeding really helps them get there with more confidence and bravado!!​

justmom

New member
תרגום: ברוכה השבה!

אל תדאגי - היא תפסיק יום אחד, כשתהיה מוכנה. אימהות רבות המעוניינות בגמילה בשלב זה משתמשות בשיטת "לא להציע ולא לסרב,, שהיא בדיוק מה שהיא נשמעת. נראה שבשלב זה תינוקות רבים מגלים שההנקה מקילה עלהם את המעבר מתינוק לפעוט. השד הוא הנחמה הטובה ביותר לכל המכות והנפילות מהתחלת ההליכה, והוא משכך פחדים פתאומיים. לא קל להפוך לפעוט מדבר והולך אחרי זמן כה רב שבו היית תינוק פסיבי, וההנקה באמת מסייעת להביא אותם למצב זה עם יותר ביטחון ואומץ.

למעלה