שאלה לגבי גלולות

שאלה לגבי גלולות

עוד שבוע החפיסה הנוכחית תיגמר,ואז שבוע הפסקה..שבסופו אקבל מחזור. אני נוסעת לחופשה בידיוק בתאריך של המחזור לצערי..אם אקח חפיסה חדשה מיד אחרי שאסיים את הנוכחית לא תיהיה בעיה אחכ? איך כל העסק הזה פועל? מה יהיה? וכן אם קיימת האפשרות שאם אקיים יחסי מין ..מבלי לדאוג שאני לא מוגנת?

לא ציינתי את הגלולות בהם אני משתמשת

כימעט 3 שנים שאני משתמשת בהרמונט וכן מעולם לא בצעתי הפסקות או הארכתי את תקופת לקיחת הגלולה על מנת דילוג המחזור החודשי..אם זה רלוונטי המחזור שלי סדיר מאוד ..

שאלה לגבי גלולות

אם תמשיכי מייד חפיסה חדשה בלי לעשות הפסקה לא תקבלי מחזור וזה מאד מקובל לצורך דחיית מחזור לחופשה. את גם ממשיכה להיות מוגנת כל הזמן ואת יכולה לקיים יחסים בשמחה וששון. רק חשוב שתזכרי שאחרי שאת מפסיקה את הגלולות חשוב שתשמרי על שבוע הפסקה עד שאת מתחילה חפיסה חדשה ולא יותר. חופשה נעימה!

שאלה נוספת

כבר עשור מאז המחזור הראשון ..מאז ומתמיד היה לי מעט מאד ימי מחזור (יומים) שניתי מס` פעמים את הגלולות וגם חזרתי להרמונט כי הוא הכי התאים לי..יש לי כמות דם זהירה ביומים בהם המחזור פעיל..בזמנו שאלתי את הרופא שלי עם זה בסדר.. (המצב הוא כזה שטמפון הכי קטן ודק מכאיב לי,ואני משתמשת בתחתוניות יומיות ומחליפה כל 3שעות,וכן אינו מלא אפילו חצי מהתחתונית)

למעלה