שאלה לגבי גיוס.

שאלה לגבי גיוס.

את כל ההכנה שלי לקראת הצבא בניתי על זה שלא יגייסו אותי (פרופיל 21) ואני אצטרך להתנדב, וע"י ההתנדבות יהיה לי איכשהו יותר קל להגיע למקומות שאני רוצה... אבל עכשיו, ששינו את החוק, לאנשים שיש להם צליאק יש פרופיל 35 והם מגוייסים כרגיל... אני פוחדת שיגידו לי שיש לי כ"מ וישימו אותי כאיזה פקידה של איזה מישהו. מה לעשות?

moria007

New member
אין שום דבר רע בלהיות פקידה

בנות - תשתחררו מהסטיגמה
בואי אני אספר לך על היתרונות הרבים שיש בתפקיד: דבר ראשון אני אגיד שמה שעושה את הצבא לכייפי זה האנשים שאת משרתת איתם ולא התפקיד שאת עושה (ולפעמים התפקיד אפילו יכול להפריע...
). כל עוד טוב לך עם האנשים אז כל השאר נהיה פחות חשוב. דבר שני - מה רע בלהיות פקידה???? את יכולה להגיע לכל כך הרבה מקומות מעניינים בתור פקידה, להתעסק עם חומרים מסווגים, מידע מעיניין והכל. להכין קפה ולשלוח מכתבים זה רק חלק קטן מהיום שלך (ואגב אני לא רואה שום פסול בלהכין קפה למפקד, כל עוד זאת בקשה ולא דרישה). דבר שלישי - את עושה את התפקיד. אני מתכוונת לכך שמידת ההשקעה שלך בתפקיד תלויה בך. את יכולה להשקיע ואת יכולה גם לזרוק זין מה שנקרא. אני כמובן ממליצה על להשקיע כי זה פשוט יותר נכון בעיני. דבר רביעי - במידה ואת לא מסתדרת עם המפקד שלך או עם הסביבה בבסיס, הרבה יותר קל לעבור מקום כשאת "סתם" פקידה מאשר אם יש לך תקן כי אז השליש לא מוותר בקלות.... אז מה את אומרת - הצלחתי "להרעיל" אותך על התפקיד?....
אגב, אני הייתי פקידה פלוגתית והיה לי הכי כייף בעולם!!!! אבל לפני זה הייתי פקידת לישכה ולא היה לי כייף אבל עדיין נהיניתי מאוד מאוד מהאנשים ששירתו איתי וחברותי הטובות ביותר הן מהצבא. כך שאני יודעת על מה אני מדברת.

מי אומר שתהיי פקידה?

נתחיל בזה שהחוק החדש עדיין לא נכנס (לפי מישהו מהפורום שבירר), ונמשיך בזה שלא כל כ"מ נהיית פקידה, וכל עוד את לא מתכננת על תפקיד קרבי או מ"כית טירונים, אין לך ממה לחשוש. התפקיד אליו תגיעי יהיה מותנה בנתונים האישיים שלך, וזה יכול להיות הכל! מודיעין, חיל אוויר, חיל ים, תפקידים חשובים במינהל גיוס ומה לא. ברוב תפקידי המטה הקשר בין הפרופיל לדרישות התפקיד הינו מקרי בהחלט, והכוונה כאן לא רק לפקידות.

shavririt

New member
נכון, ולא לשכוח שיח' **** המסווגת-

הציעה לעמותה להפנות אליה צליאקיות, לתפקיד מרתק, לא בשדה אבל במקום מאד מאד מעניין. ואפרופו פקידות- אחת הבנות שלי השתחררה לפני כמה חודשים מתפקיד של פקידת לשכה אצל היועה"מ במ. הביטחון.....אז אחרי שבועיים של דיכאון היא לקחה את עצמה בידיים והפכה לסיפור של הצלחה לשני הצדדים. עד עכשיו היא עושה שם "ביקורי-בית"..

מסקרן מדוע דווקא צליאקיות ../images/Emo141.gif

כאילו, אם מחפשים מישהי שלא תתפוס תקן, כל מתנדבת יכולה להתאים, לא ?

shavririt

New member
תשובה די פשוטה, לדעתי../images/Emo45.gif

מלבד צליאק, כמעט ואין ציבור מאופיין, שמקבל פטור ובעצם האדם בריא. שומרים על דיאטה- ובריאים!!! ואולי (ולא בלי בסיס), מישהו שם שמע עלינו והגיע למסקנה שזה מתאים.

בינתיים פיתחתי תיאוריה ../images/Emo141.gif

מחפשים רלשית לרמטכ"ל, ורוצים לוודא שזו תהיה מישהי שלא תחסל לו את הסופגניות שהוא אוהב

למעלה