שאלה לגבי גונלF

shirarad

New member
שאלה לגבי גונלF

הבנתי שגונל F נכנס לסל התרופות. אני מבוטחת בקופ"ח לאומית. מה מחיר אמפולה אחת עכשיו? למה הפסיקו את הביטוח עד 240 ש"ח? תודה שיר

נועם@בת

New member
את בטוחה שהפסיקו את הגבלת ההשתתפות

העצמית? לא נראה לי. בכל מקרה תרימי טלפון למוקד שירות לקוחות 1-700-507-507. הם בקיאים בפרטים. ואל תשכחי לעדכן אותנו. נועם

יובל@

New member
מחיר גונל F

מברור שעשיתי אתמול בקופת חולים כללית אמפולה של גונל F צריכה לעלות היום 18.5 ש"ח בלבד וזה המחיר לאחר שהגונל נכנס לסל התרופות. הבעיה בקופת חולים כללית שיש להם זמן והם עדיין לא עדכנו את המחיר במחשבים של בתי המרקחת. כך שמי שקונה היום עדיין משלמת את המחיר הישן - 28 ש"ח למבוטחות בכללית מושלם, וצריכה לדרוש החזר מהקופה. אני מאמינה שהמחיר בכל קופות החולים יהיה אחיד 18.5 ש" לאמפולה, עדיין יקר אבל זה מה יש!

שרילי

New member
יובל, מה שלומך?

מזמן לא ראיתי אותך כאן. אני מקווה שהכל בסדר אצלך!!! ביי ביי
שירלי

יובל@

New member
אני כאן ברקע, חרישית לרוב אבל קוראת

תודה על ההתעניינות. אצלי הכל בסדר, מתחילה טיפול חדש בימים אלו ומשלבת במקביל טיפול רפלקסולוגי מדהים שעושה לי רק טוב. מקווה לטוב.

רומי 007

New member
יובל ספרי קצת יותר בבקשה

על הטיפול הרפלקסולוגי! מה עושים לך ומה מבטיחים לך?

רומי 007

New member
../images/Emo36.gif עוד שאלה על גונל F ../images/Emo26.gif

מנצלת את ההזדמנות, עכשיו כשזה בסל התרופות: כמה פעמים ראיתי בפורום שמאוד מומלצת התרופה הזו ולאחרונה מישהי כתבה שגם בשילוב מנצח עם צטרוטייד. מישהי יכולה להסביר מה קיסמה של התרופה ולמה היא יותר טובה ממטרודין (פוסטימון) למשל, שזה כל מה שתנסיתי בו עד היום? יותר זקיקים? איכות טובה יותר של ביציות? השפעה טובה יותר על הרירית (הלואי...)? מי שיודע שיגיד! רומי 007, לאחר לילה של מיגרנה איומה + בחילות איומות מהפרוגינובה , עד כלות הנשמה.

אולה *

New member
../images/Emo124.gif שיר לגונאל

אני אוהבת את גונאל. נקודה. סימן קריאה! למה? * כי הוא לא שורף (לפניו מנוגון גמר אותי). אני ממש לא מרגישה את החומר (בשילוב המיומנות של פיטר הזריקה ממש לא כואבת). * כי איתו הגעתי לכמות יפה של ביציות - 13! (בשבילי זה המון) רומיקו, ניסית משהו נגד הבחילות? אצלי רק מיץ לימון עובד. לחברה שלי (בהריון) עוזרות החמניות. נשיקות, אולה

רומי 007

New member
תודה חמודתי

שכנעת אותי לגבי הגונאל F כי המטרודין גם לא ממש ממש נעים בהזרקה. בעניין הבחילות עכשיו יותר טוב אף כי אתמול זה היה מחריד ובנוסף היתה לי מיגרנה קטסטרופלית בגלל החמסין כנראה. שום כדור לא עזר, לא יכולתי לאכול כלום כי רציתי להקיא הכל אבל אסור לקחת פרוגינובה על בטן ריקה אז בסוף אכלתי קרקרים נטולי טעם. עם הקוקטיל של הפרוג´ ונורופן איכשהו נרדמתי והיום נשארתי בבית מותשת. הלואי עלי להיות בהריון ולקטר על הבחילות...

..נעמה

New member
מצטרפת לשיר ../images/Emo45.gif

אצלי התגובה לגונאל היתה מצויינת,לאחר 2 טיפולים עם מנוגון שלא הזיזו לי (פוליצסטית). וכמובן שיש את הסיפורים ההפוכים. אבל
ההשפעה של החומרים היא ממש אינדיבידואלית. נכון שהגונאל נחשב ללהיט היסטרי, אבל לכל רופא יש את המועדף שלו (ולא נשכח את התועמלנים המועדפים). אני חושבת שמטופלות מרמת מרפא אמרו ששם ישר נותנים גונל. שיהיה בהצלחה נעמה

אלסי

New member
ולהלן התיחסותי-

בסך הכל ההרכב של התרופות שמכילות רק FSH הוא זהה.יש רק את הענין של הנדסה גנטית לעומת שתן של נזירות מזדקנות (כך אמרה פעם האגדה) והרופאים מאד התלהבו מהגונל לפני כמה שנים. היום כשיש להם יותר הצטברות של נתונים- כבר שעתי מהרבה רופאים שההתלהבות ירדה. יש אפילו שטוענים שעם הפרגונל הותיק הגיעו לתוצאות יותר טובות. אבל שוב כמו בכל ענין תשמעי עשרות גירסאות מעשרות רופאים. גם לגבי הסטרוטייד- הוא התקבל בשירי הלל וכרגע נירגעו .מה גם שיש נשים שמבייצות לפני הזמן עם סטרוטייד. יש כאן בנות שניסו גם מטרודין וגם גונל ויכולות להשוות? אני אשמח לדעת.

רומי 007

New member
תודה אלסי

שלומך טוב יותר? אני דווקא הייתי מרוצה מהצטרוטייד כי המחזור לא נעלם אח"כ לחודשיים וגם במחזור שלקחתי אותו הצלחתי לפתח רירית מדהימה (יחסית למה שמקובל אצלי ברחם) פרט לכך שמקום הזריקה מאוד מאוד מגרד לי כשעה לאחר ההזרקה. מקוה שיכתבו לי כאן משהו בעניין ההשוואה בין הזריקות וכן חו"ד ממי שלקחה גם גונאל וגם צטרוטייד

הרמוניה

New member
אני יכולה להגיד שעל השחלות שלי

הגונל לא כל כך עשה רושם ולעומת זאת הפוסטימון עורר אותן קלות כך שאני מניחה שהתגובות מאוד אינדוידואליות הרמוניה

רוני@30

New member
רומי

ממה שאני יודעת, סוד קסמו של הגונאל טמון בהיותו מוצר של הנדסה גנטית, נטול פיפי של זקנות, ולכן חומר טהור, נקי ומדויק יותר (ובטח עוד מעט יגיעו עמית ונועם ושאר הבנות שיודעות להשתמש במונחים מקצועיים יותר...
). ממה שאני עוד יודעת - למרות חדשנותו הוא לא מתאים לכולן ולכן לא מחליף את כל המנוגונים, מטרודינים ושאר השמות. אני טופלתי רק בגונאל ככה שאני לא יודעת לעשות את ההשוואה לתרופות האחרות. תמוגר המיגרנה!
רוני

רומי 007

New member
בונז´ור רוני

די מגעילה האינפורמציה הזו על השתן והמקור המפוקפק שלה... קיויתי שנכנסת לספר שאת זו שהשתמשה בהרכב המנצח

למעלה