שאלה לגבי גודל...

שאלה לגבי גודל...

אני מאד צעירה... וחדשה בעסק. רציתי לשאול לגבי גודל של זין. מהו גודל רצוי, מה נחשב גדול ומה קטן. האם יש אפשרות לדעת מראש?? ואיך מודדים את האורך? ולגבי עובי? מה לדעתכם עדיף ארוך יותר או עבה יותר? תודה מראש!

Cגלית

New member
ברוכה הבאה.

אורכו של איבר ממוצע, לא בשעת זקפה, הוא בין שמונה וחצי לעשרה וחצי עד 12 סנטימטרים. אבל אין ערך למדידה כזאת כיוון שיש גורמים נוספים המשפיעים על האורך והנפח שיכולים לגרום לכיווצו (כמו קור, או מים למשל). אורך איבר־המין בזקפה נע בין 12 ל-17 עד 18 סנטימטרים (יש ארוכים יותר). אצל גבר עם איבר־מין קצר, בזקפה הוא יגדל בכ-100אחוזים לעומת גודלו הרפוי - ואילו אצל גבר עם איבר־מין ארוך הוא הוא יגדל בכ-75 אחוזים. כך שגם גבר בעל איבר־מין קצר יותר יגיע בזקפה לאורך הקרוב לזה של הגבר,שבמלתחה נראה "מצויד יותר".
לרוב נוטים לשכוח שהנרתיק מתאים את עצמו כמעט לכל גודל. (פחות אצל נשים אחרי לידה ) אורך הנרתיק בזמן הגירוי המיני מגיע לכעשרה סנטימטרים, כך שרק גבר שאיבר־המין שלו קטן מעשרה סנטימטרים בזמן זקפה לא יצליח להגיע לחדירה לאורך כל הנרתיק. הגמישות של הנרתיק מאפשרת התרחבות והתארכות בהתאם לצורך – וזו הסיבה שגם גבר עם איבר ארוך יותר יכול הגיע לחדירה מלאה עם כל האיבר. לדעתי העובי חשוב יותר. אבל מה שהכי שקובע הוא איזה גבר מחובר לזין ולא איזה זין מחובר לגבר.

מה זה השאלות האלה ?

אפשר לחשוב שאת הולכת בסופר ובוחנת ובודקת את האפשרויות שעומדות לפנייך. את נכנסת עם גבר למיטה ורק אז אתה יודעת מה יש לו בין הרגליים. מאוד תלוי בך ובמה שיעשה לך נעים. אין כמו ניסוי ותהייה לגבש עמדה טובה ונכונה לגבי מה מתאים ומה נוח לך . נסי אחד שניים שלוש וכבר תדעי לבד מה עושה לך טוב . בהצלחה, ובהנאה

חופ שיה

New member
עניין של העדפה אישית

וכן התאמה פיזיולוגית בין איברי המין של הגבר והאשה. אין חוקים ואין מידות רצויות או לא רצויות, כשתתנסי תביני. חבל שאת מעסיקה את עצמך בזוטות - זה ממש לא משנה מה האורך או העובי של איבר המין הזכרי, במיוחד כשיש רגש שמתלווה לסקס.

לדעתי

זה סטרט אפ! תראייני גברים, נעשה רשימות וטבלאות, וכל אחת תוכל לבחור עם מי היא רוצה להזדיין! נשמע לי שאת עוד לא סגורה על עצמך אם את אוהבת תות, וניל או שוקולד- מנסה לומר- שפשוט תלמדי במשך הזמן איזה גודל את אוהבת. המסקנה של מניסיון החיים שלי- זה חשוב בעיקר מי בעל הזין. (אבל בעצם יש להודות שזין קטן-פחות מ12ס"מ-יכול לבאס נורא
)

למעלה