שאלה לגבי גוגל

מורי!

New member
שאלה לגבי גוגל

אני מעוניינת שהאתר של העסק שלי ייכנס לגוגל, כמובן כמה שיותר גבוה. השאלה שלי היא אם אני רוצה שגולש שמחפש "תיקון לפטופ" יגיע לאתר שלי מבלי שהטקסט יופיע באמת בדף מה האופציות שלי? כבר ראיתי אתרים של מתחרים שרושמים בדף הראשי שלהם את כל אפשרויות החיפוש האפשריות כדי שיגיעו לדף שלהם אבל לטעמי זה נראה לא מקצועי בכלל. אז מה אפשר לעשות? מילות מפתח בmeta עושות את אותו אפקט כמו טקסט באתר עצמו? תודה רבה!

אופיר @

New member
כדי לקדם ביטוי מסויים

רצוי שהוא אבן יופיע כטקסט באתר עצמו ולא יהיה מוחבא כי מנועי החיפוש יוצאים מנקודת הנחה שאם הגולש קורא טקסט מסויים אז יש סיכוי גבוה שהוא אכן רלוונטי לעומת אתרים שבהם יש ביטויים מסויימים המוצגים רק בתגי ה META ואין להם איזכור באתר. אפשר לקדם אתר גם ללא נוכחות של אותם ביטויים בטקסט שבאתר אך זה סוג של שחייה נגד הזרם.

yarontor

New member
יש כמה אופציות

א. את יכולה להכניס את הביטוי בכותרת של הדף (TITLE) - הגולשים לא ממש ישימו לב ב. את יכולה להשתמש בפקודת ALT לגבי התמונות שיש בעמוד ג. את יכולה להכניס את הביטוי לתוך הקוד של בפקודות ה META ד. את גם יכולה להשתמש בקישורים נכנסים לעמוד עם הביטוי המדובר בכל ארבעת האופציות הביטוי יהיה בעמוד והגולש לא ממש יראה או ישים לב אליו. או .... להשתמש בקישורים ממומנים של גוגל - בתשלום או.....לפנות למקדם אתרים מקצועי, לשלם כסף טוב ולהיות בעמוד הראשון כמו גדולה.

KOBI121212

New member
בנוסף למה שאמרו מעליי, אני אחסק ויגיד

שקישורים נכנסים עם הביטוי אותו את רוצה לקדם יעזור מאוד!

למעלה