שאלה לגבי ברקוד

ברכוח

New member
שאלה לגבי ברקוד

שלום, אני צריך לכתוב אפליקצית VBA, שמשתמשת בקורא ברקוד. אני רק צריך לדעת איך לתפוס את הארוע של הברקוד , (לא צריך לייצר ברקוד..) האם מישהו מכיר או יודע איזה פקד אני יכול להוריד כדי להשתמש עם קורא ברקודים? תודה.
 

ארזירון

New member
זה משתנה מפקד לפקד

קורא ברקוד מתחבר ליציאה כלשהי במחשב (usb או serial למשל) ומגיע עם דרייבר כלשהו. כשאתה מתייחס אליו בקוד הוא אומר לזרוק ארוע כלשהו, והתיעוד של הפקד או הדרייבר אמור להסביר בדיוק מה ואיך. אם תגיד אם מה אתה משתמש אפשר יהיה לחפש את ה-API הספציפי, ולנסות להבין משם.
 
עד כמה שהבנתי זה שקול למקלדת

חפש בפורום. אם אני זוכר נכון - הברקוד מדמה הקלדות.
 

מס1

New member
לא בהכרח

אם כן אז לא צריך פקד מיוחד כי זה כמו שאמרת מקלדת צריך פקד מיוחד אם הקורא מתחבר ל RS232 משתמשים ב MSCOM ראה דוגמא
With MSComm1 .CommPort = 1 .Handshaking = 2 - comRTS .RThreshold = 1 .RTSEnable = True .Settings = "9600,n,7,1" .SThreshold = 1 .PortOpen = True ' Leave all other settings as default values. End With Text1.Text = ""​
 

davidea

New member
קורא ברקוד:

בעקרון, רוב קוראי הבר קוד מתחברים לכניסה של המקלדת, ואת המקלדת מחברים לקורא הבר קוד. אם הקורא שלך כזה אז המשך לקרוא. כעת,הקורא למעשה מתנהג כמו מקלדת. כל נתון שהוא מבין (מצליח לקרוא מהבר קוד הפיזי) הוא שולח למערכת ההפעלה כאילו מישהו הקליד את הערך הנקרא. ניתן לכוון קורא ברקוד (חלק עם תוכנה המצורפת להם וחלק ע"י בחירת מיקרוסוויצ'ים מתאימים על פי ספר ההפעלה של הקורא) לקרוא סוגים שונים של בר קוד כגון Code 39, Code25 (Code 2 of 5) ,EAN (various types) UPC, Code 128 (כמה סוגים). פיתחתי תוכנה כזו והליך הקריאה פשוט מאד. בהצלחה.
 
למעלה