שאלה לגבי בני

טלטלטל

New member
שאלה לגבי בני

היי עינת עזרת לי בעבר וישנה שאלה אשר מטרידה אותי כבר זמן רב. כבר זמן רב יש לי תחושה שהשם של בני אולי אינו מתאים לו ואולי לא יזיק לו תוספת להגנה, אני לא רוצה להחליף לו את השם לגמרה זה נראה לי בעיתי עכשיו. הוא פשוט נפצע לעיתים קרובות מידי לדעתי. אני יודעת שבגיל 3 ילדים נופלים וכו´ אך בתחושה שלי הפציעות שלו קשות ורבות יחסית, טפרים הדבקות שברים.. טפו טפו לא יותר גרוע. שמו הפרטי 1112 ומשפחה 7452645 הוא נולד ב 22.11.98 חן חן טל

עינת

New member
טלטלטל ../images/Emo140.gif

אכן התחושה שלך נכונה ושמו של בנך לא מתאים לו,הייתי ממליצה לך על שינוי. לעיתים קיימת אפשרות לשנות שינוי שלאוזן לא ישמע ענק אבל לאדם יהיה מאוד מהותי אבל לשם כך עלייך לפנות ליעוץ אישי כדי לבחור את הנכון ביותר.
שפע ו
עינת

ראשית תודה, חששתי שכך תעני../images/Emo4.gif

יש לך הצעה של מישהו מקצועי סבלני ורגיש באזור השרון? וגם מה לגבי שאלתי לגבי האפשרות להוסיף משהו לפני השם ע"מ להגן עליו או שזה לא כל כך פשוט? טל

עינת

New member
טל

איני מכירה באזור השרון. ואם רמת- גן אינה רחוקה לך תוכלי לפנות אלי אם תרצי. כמו כן יש קטלוג מטפלים באינטרנט ואת יכולה לנסות לבדוק . בהצלחה
שפע ו
עינת

חן חן

וכיצד? דרך הדואר האלקטרוני? סליחה על השאלות הקונקרטיות...
...ועוד אחת, האם כידאי/צריך להביא את הילד? טל

עינת

New member
טל

מספר הטלפון שלי מופיע בהודעת המנהלת. אין צורך בנוכחותו של הילד אך ישנם צרכים אחרים עלהם אסביר לך בשיחה.
שפע ו
עינת

למעלה