שאלה לגבי בירות..

evan

New member
שאלה לגבי בירות..

כולנו פחות או יותר אוהבים בירות . וכולנו אוהבים בירות יקרות זה בטוח. אין ספק שבירה איכותית זה סבבה.אבל לצערי לפעמים גם יקר. מה לדעתכם הבירה הזולה הכי טובה ? זולה=טובורג . היינקין אם אני לא טועה יקרה יותר מטובורג בכל המקומות. כולל בסופרים.

MEIMIS

New member
קרלסברג...

וזה עיניין של טעם.. תסכים איתי אני אוהב דווקא בירות בהירות (שאומרים שזה כמו מים חחח)

evan

New member
הייתה לי חוויה מוזרה עם

חוויה מוזרה עם קרלסברג. שתיתי אותה כמה פעמים אבל מה פשוט הזדעזעתי ממנה... לפני כמה שוב נתתי לה צאנס והיא ממש באה טוב.. מוזר.. הרי טעם של בירה זה טעם של בירה..

Boogieman

New member
טובות וזולות

תכנס לאחת מהמעדניות הרוסיות [ יש כאילו בכל מקום ] ובד"כ תמצא בירות צ´כיות ורוסיות שלועסות ויורקות מותגים כמו טובורג וקרלסברג במחירים של 5-6 ש"ח לבקבוק של 500 מ"ל. ההמלצות שלי הן: סטארופראמן פילסנר אורקוול ריגה 800 כהה בוצ´קאריוב לרוויה. נ.ב.אם במקרה תיתקל בבירה בשם "נייבסקאיה" בבקשה תודיע לי שאני אוכל לקנות את כל הסטוק.

cafesito

New member
וכמובן אסור לבטל את גולדסטאר

הבירה הישראלית הטובה ביותר לדעתי. ולהוסיף על בוגימן לרוסיות יש גם את הבאלטיקה פורטר הכהה (מספר 6) אני אישית מעדיף תמיד את הגינס, למרות שנתתי צ´אנס לסטאטים אחרים, אבל גינס זה גינס אין מה לעשות.

evan

New member
זהו.. פעם הייתי איש של גינס

אבל הטעם שלה חוד גוני למדי ולטעמי לא מצדיק את השם.... אבל זו רק דעה כמובן.

evan

New member
ומהישראליות..

אני מעדיף את מכבי.. יש לה יותר טעם לפי דעתי גולדסטאר טפלה מדי ואין לה שום רושם אחרי הגמיעה. מכבי משאירה יותר נוכחות.

MEIMIS

New member
בירות בחבית....

איזה חביות של בירות אתם מכירים שיש בארץ אני מכיר טובורג קרלסברג גולדסטאר הייניקן שמעתי שיש גם גינס בכל מיני פאבים איזה עוד יש בפאבים בחביות גדולות?

cafesito

New member
הסבר

מרפיז כהה לף ברון כהה לף בלונד בהירה קילקיני אדומה סמואל אדמס יש בכל הצבעים והטעמים אבל לא בארץ

cafesito

New member
טובורג אדום הוא לאגר כהה

קילקיני הוא שיכר אדום. ישנם מספר הבדלים, העיקריים שבהם הם סוג הלטט ורמת הקליה שלו וצורת הבישול ההתססה והסינון של המוצר. גם שימרי הבירה שונים אבל השימוש בסוגי שמר שונים נובע הרבה פעמים משיקולי יוקרה ומהצורך של המבשלה בייחוד, שחלקו מגיע מחוות השמרים שהמבשלה מרבה בה את השמרים. קיימים שי סוגי תסיסה עיקריים בעולם הבירה, עילית ותחתית. אני חייב לקום מהמחשב אבל אני מבטיח המשך מפורט מחר מהעבודה.

Charnibog

New member
מילר לא כזה יקרה

ולא מזמן טעמתי מוס הד ,בירה לאגר קנדית משובחת אשר עולה 6.50 לבקבוק.

למעלה