שאלה לגבי ביצוע MIKE BRANT-EREV TOV

Arik Barmen

New member
שאלה לגבי ביצוע MIKE BRANT-EREV TOV

http://www.youtube.com/watch?v=HjRejo8eYG0&feature=related הייתי מעוניין לדעת היכן התקיימה ההופעה הזאת, באיזה שנה, ואם יש עוד קטעים מההופעה הזאת... מה שאני יודע זה שבא לי לבכות כשאני רואה את הקליפ הזה בפעם המליון ואחד.... האם מישהו בפורום היה נוכח שם ? תודה

Kelin

New member
אני איתך בדעה

בפעם הראשונה שראיתי את הסירטון הזה הייתי ממש ``עור ברווז`` ! אני חושבת שזה צולם בסינמטק בתל אביב ב 1973 ויש לזה המשך מייק עוד שר את summertime אבל זה לא מפורסם חוץ מבסרט הדוקומנטרי . זה מה שידוע לי בכל אופן אולי מישהו אחר יודע ?

M i k e s F a n

New member
הייתי מתה להיות שם ! ../images/Emo178.gif

אחת הסיבות להתרגשות הרבה לדעתי היא בגלל שמייק שר בשפת אמנו - בעברית ! ואחרי שאנו רגילים לשמוע אותו שר בצרפתית פתאם לשמוע אותו בעברית עם קולו העבה והסקסי , יש דבר יותר מצמרר ממייק ברנט בעברית ? ! הכי מצחיק לראות את הקהל שיושב שם, הגברים בסתלבט כאילו רואים משחק שח והנשים עוד שניה מתעלפות

שבת שלום לכולם

נכון בהופעה שמצלמים את הקהל רואים מישהו שממש דומה למוטי קירשנבאום (כן צפיתי בזה הרבה פעמים ) מעניין אם זה הוא . שאלה נוספת האם ידוע לכם על מקום (פאב או באר) שמנגנים שירים של מייק? שהייתי בצרפת היה מקום כזה בטולון שהיו שירים צרפתים ישנים והשמיעו אותו הרבה תהיתי אם ישנו מקום כזה בארץ

למעלה