שאלה לגבי בילוי בלונה פארק

• פותח הנושא Ora30
  • פורסם בתאריך

Ora30

New member
שאלה לגבי בילוי בלונה פארק

האם כדאי לתכנן בילוי בלונה פארק עם ילד שהיו לו 2 התקפים אפילפטיים בהפרש של שנה (כולל איבוד הכרה ) האם האורות המהבהבים והסיבובים המהירים של המתקנים לא יכולים לגרום להתקף ? תודה.

חייםלוי

Member
מנהל
השאלה היא איזה סוג אפילפסיה יש לו

אם זו לא אפילפסיה פוטוסנסיטיבית - שהטריגר להתקף הוא אורות מהבהבים אז לא נראה לי שיש בעיה. לגבי הסיבובים המהירים קשה לדעת. האם הוא היה פעם על קרוסלה בגינה? גם זה יכול להיות די מהיר.

Ora30

New member
קודם כל תודה על התשובה!

מדובר בחבר של בני, הוא אמור להגיע לבילוי משותף. אין לי מושג איזה סוג של אפילפסיה זה. אני יודעת שזה כלל בעבר איבוד הכרה וההתרחשות הייתה בלילה. עד היום היו לו רק 2 התקפים. אני לא יודעת מה זה אומר, פשוט חוששת לגרום לילד נזק כלשהו. שאלה לא חכמה במיוחד, אבל מה אתם הייתם עושים במקומי ?

מממ שמעי..

יש לי פתיתמאל אומנם זה לא נראה לי סוג האפילפסיה שאת מדברת עליה זה מזכיר לי את סוג הפאילפסיה של אחי רק שההתקפים שלו היו תמיד במקלחת חמה וגם בהפרש של שנה וקצת. בכל אופן, לי אין שום בעיה לעלות על מתקנים וכל זה, אני לוקחת כדורים ואז מתפקדת כאילו כלום :)

לי היה יוצא הרבה ללכת עם קייטנות

לפארקים מהסוג הזה.. הייתי עולה רק על המתקנים שאני יכולה.. למשל בסופרלנד.. הייתי עולה על מפלי האימה.. כי זה לא כזה רציני או הקונגו.. הצמיגים האלו לשמונה אנשים.. היינו עושים את זה איזה 430572070 פעמים ברציפות... רכבות הרים ודבירם מהירים כאלו בחיים לא עשיתי.. ולא מסתכנת לעשות..

Ora30 בוקר טוב../images/Emo42.gif

הכי טוב, הכי בטוח והכי מומלץ זה פשוט לשאול את האמא של הילד אם זה בסדר מבחינתה לקחת אותו לכזה מקום. היא זו שצריכה לתת את האוקיי, היא בכל מקרה צריכה לדעת לאן את לוקחת את הילד, שיהיה יום נעים בכל מקום שתבלו בו

מסכימה עם דינה

קודם כל התייעצי עם האמא. לידיעה: בד"כ סיבובים גורמים להתקפים. ודבר נוסף אבל חשוב מאוד: מכיוון שהלונה פארק והסופרלנד לא מוכנים לאפשר לנכים להיכנס אני בעד להחרים אותם

Ora30

New member
דיברתי עם האבא של הילד

לפני שכתבתי את ההודעה לפורום. הוא לא רואה כל בעיה בסוג זה של בילוי, כיוון שהרופא לא המליץ להמנע מפעילויות ספורט. אני לא יכולה לעלות על חלק מהמתקנים, כיוון שגם בני הקטן נוסע איתנו ומישהו צריך להשאר לשמור עליו. ומכאן בא החשש שלי: אם ההתקף יתחיל בזמן שהילד יהיה על המתקן לא יהיה מי שיזהה שיש בעיה. אולי אני מגזימה ???

aerox

New member
לפי דעתי? למה לקחת סיכון ?

זה כמו לנסוע בתמרור אדום ואם נתקעים אז אומרים שיט שוב זה , לגבי זה לפי דעתי הכי טוב או להתיעץ עם האמא באמת כמו שאמרו או פשוט לא לקחת את ילד מפני האחריות שיש לגבייך

shulyla

New member
תראי..

גם הרגישות שלי היא להבהובים, הבזקים ואורות מכל סוג... על פי מה שאני יודעת אין סכנה להתקף.. אפילו הייתי בלונה פארק לפני איזה שבועיים.. רק אל תתני לו לעלות על רכבות הרים וכאלה.. זה ממש לא טוב! לא יודעת בן כמה הילד.. אבל תשתדלי שהוא יעלה במיוחד על מתקנים מלודיים כאלה... מקווה שעזרתי..

למעלה