שאלה לגבי ביופסיה

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי ביופסיה

שאלה לגבי ביופסיה
אני חדשה ועדיין שוקלת אם זו הדרך אבל בינתיים קוראת ולומדת מכם רבות. קראתי כאן לגבי ביופסיה של הרירית- האם חייבים לעבור זאת? ולמה? וכמובן איך זה מתבצע ואיפה? האם יש בדיקות נוספות שצריך לעבור (למעט בדיקות הורמנליות לIVF שאותן כבר עשיתי מספר פעמים). אני חברת מכבי- האם יש החזרים כלשהם במשך התהליך וכמו כן אם בוחרים בקלדרון או בפדיוס איפה מתבצעת ההחזרה בארץ ושמירת המוקפאים ואיך זה מסתדר אם בכלל עם הקופה? תודה מירי

אל תשכחו אותי- תודה!

שאלה לגבי ביופסיה
אני חדשה ועדיין שוקלת אם זו הדרך אבל בינתיים קוראת ולומדת מכם רבות. קראתי כאן לגבי ביופסיה של הרירית- האם חייבים לעבור זאת? ולמה? וכמובן איך זה מתבצע ואיפה? האם יש בדיקות נוספות שצריך לעבור (למעט בדיקות הורמנליות לIVF שאותן כבר עשיתי מספר פעמים). אני חברת מכבי- האם יש החזרים כלשהם במשך התהליך וכמו כן אם בוחרים בקלדרון או בפדיוס איפה מתבצעת ההחזרה בארץ ושמירת המוקפאים ואיך זה מסתדר אם בכלל עם הקופה? תודה מירי
אל תשכחו אותי- תודה!

ayoosh

New member
הי תותבננה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה לגבי ביופסיה
הי תותבננה וברוכה הבאה

לגבי הביופסיה- אני מצרפת לך מידע מהשאלות הנפוצות. אני באופן אישי עשיתי אותה במסגרת מחקר בהדסה ולא שילמתי ולא הייתי צריכה התחייבות. אני מציעה לבדוק עם רופא נשים בקופת החולים איפה אפשר לבצע (אולי לימי תדע- היא במכבי). אין חיוב לעשות את הבדיקה, ויש מחלוקת לגבי נחיצותה ומשמעות תוצאותיה. לי נאמר לגבי הביופסיה הפתולוגית בלבד (בניגוד למבנה ההרומונלי שאני עשיתי) שלא עושים אותה היום מכיוון שגם אם מתגלה דלקת- זה לא בהכרח מונע השתרשות העובר, וגם אם לוקחים אנטיביוטיקה- זה לא בהכרח עוזר. לגבי שני המסלולים ששאלת לגביהם- ההחזרה מתבצעת בחו"ל (פדיוס- קפריסין, ובני ציון- רומניה) היתרון הגדול והמשמעותי בכך הוא שמדובר על עוברים טריים ושמגלידים מאוד את סיכויי ההצלחה. לגבי שמירת המוקפאים- מצרפת קישור על הדיון האחרון בנושא בעניין פדיוס. לגבי בני ציון- הם מביאים את המוקפאים לארץ, אני לא יודעת אם אפשר "לאפסן" בכל בי"ח או שמחוייבים לעשות זאת בבני ציון- אולי מלח ידע. אני מציעה לך לקרוא קצת בעמוד השער של הפורום- יש שם הרבה ידע שיוכל לעזור לך.

ברוכה הבאה לביתנו החם ../images/Emo140.gif

שאלה לגבי ביופסיה
ברוכה הבאה לביתנו החם

ללא שכחנו אותך
אייוש ענתה לך בצורה מופלא על הכל, כולל מסלול בני-ציון. לגבי אפסון המוקפאים במקום אחר חוץ מבני-ציון. אין לי מושג. לנו יש שם שתי מבחנות בפריזר ולדעתי די טוב להם שם, אם כי קצת קריר
בכל מקרה ברוכה הבאה

אדוינה

New member
הי תותבננה !

שאלה לגבי ביופסיה
הי תותבננה !
ביופסיה היא בהחלט לא בדיקת חובה! יש רופאים מסוימים שמבקשים הבדיקה. תלוי באיזה מסלול את בוחרת,ומי הרופאים שעובדים שם. על השאר ענו לך,אז בהצלחה!

רופאים שעובדים עם פדיוס באזור המרכז

שאלה לגבי ביופסיה
היי, תודה על התשובות מאתמול. יש לי עוד כמה שאלות: אילו רופאים עובדים עם פדיוס באזור השרון-מרכז? כמה גובים עבור ההכנה? כמה פעמים רואים את הרופא בזמן ההכנה? איפה עוברים את בדיקת האולטרסאונד לבדיקת הרירית? האם מכבי נותנים החזרים ומה הפרוצדורה איתם-האם צריך להביא מכתב מהרופא, לעבור וועדה...? שוב תודה!

תותבננה הי

היי, תודה על התשובות מאתמול. יש לי עוד כמה שאלות: אילו רופאים עובדים עם פדיוס באזור השרון-מרכז? כמה גובים עבור ההכנה? כמה פעמים רואים את הרופא בזמן ההכנה? איפה עוברים את בדיקת האולטרסאונד לבדיקת הרירית? האם מכבי נותנים החזרים ומה הפרוצדורה איתם-האם צריך להביא מכתב מהרופא, לעבור וועדה...? שוב תודה!
תותבננה הי
בתל אביב ישנו ד"ר זיידמן. אני נפגשתי איתו במחזור דמה שהיה חודש לפני הטיפול עצמו כדי לבדוק מה יהיה עובי הרירית עם ההורמונים שהוא נתן לי. ואז בחודש של הטיפול עצמו של תרומת הביציות. זיידמן עובד בשיטה שאת משלמת למחזור טיפול ולא לכל פגישה. כך ששילמתי על שני מחזורי טיפול. את כל בדיקות הדם והאולטרהסאונד עברתי בסניף קופ"ח - המרכז לבריאות האישה. אני בכללית ואינני מתמצאת במכבי. הם לא משלמים שום החזרים לחלוטין ולכן אין שום צורך בוועדה.

הבנתי שגם

תותבננה הי
בתל אביב ישנו ד"ר זיידמן. אני נפגשתי איתו במחזור דמה שהיה חודש לפני הטיפול עצמו כדי לבדוק מה יהיה עובי הרירית עם ההורמונים שהוא נתן לי. ואז בחודש של הטיפול עצמו של תרומת הביציות. זיידמן עובד בשיטה שאת משלמת למחזור טיפול ולא לכל פגישה. כך ששילמתי על שני מחזורי טיפול. את כל בדיקות הדם והאולטרהסאונד עברתי בסניף קופ"ח - המרכז לבריאות האישה. אני בכללית ואינני מתמצאת במכבי. הם לא משלמים שום החזרים לחלוטין ולכן אין שום צורך בוועדה.
הבנתי שגם
ד"ר שולמן שנמצא באותו משרד עם זיידמן שולח לפדיוס

מצב
הנושא נעול.
למעלה