שאלה לגבי בטא.

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי בטא.

שאלה לגבי בטא.
ביום שישי עשיתי בדיקת דם ביום ה- 12 לאחר הפריה הייתה לי בטא יפה 148 ביום ראשון עשיתי שוב בדיקה והיא עלתה לא יפה רק 178 אמרו לי לחכות עוד יומיים ולבוא לעשות בדיקת דם כי עדיין יש סיכוי שיהיה בסדר. לדעתי ההיריון הזה נגמר, מה דעתכן אשמח לתשובותיכים מחר הבדיקה שתכריע.

הכל יכול להיות

שאלה לגבי בטא.
ביום שישי עשיתי בדיקת דם ביום ה- 12 לאחר הפריה הייתה לי בטא יפה 148 ביום ראשון עשיתי שוב בדיקה והיא עלתה לא יפה רק 178 אמרו לי לחכות עוד יומיים ולבוא לעשות בדיקת דם כי עדיין יש סיכוי שיהיה בסדר. לדעתי ההיריון הזה נגמר, מה דעתכן אשמח לתשובותיכים מחר הבדיקה שתכריע.
הכל יכול להיות
זה יכול להיות הריון שהתחיל בתאומים ואחד נספג, זה יכול להיות הריון של עובר קצת עצל שעוד מעט יתעורר לחיים וזה יכול להיות הריון שהתחיל טוב אבל נפל. אני מאחלת לך את אחת משתי האופציות הראשונות מחזיקה אצבעות

לא יודעת להגיד לך

שאלה לגבי בטא.
לא יודעת להגיד לך
אבל מחזיקה לך אצבעות שיהיה בסדר והבטא תגדל ותרקיע שחקים תעדכני אותנו מחרתיים מה קורה

עדכון

שאלה לגבי בטא.
עדכון
הבטא ירדה וההיריון הלך כבר פעם שנייה. יש לי שאלה יש מישהי פה באתר שעשתה IVF לצורך PGD (אבחון גנטי שבו דוגמים עוברים ומכניסים בריאים) ונקלטה להיריון?

ענבל 2

New member
אוי...../images/Emo24.gif

עדכון
הבטא ירדה וההיריון הלך כבר פעם שנייה. יש לי שאלה יש מישהי פה באתר שעשתה IVF לצורך PGD (אבחון גנטי שבו דוגמים עוברים ומכניסים בריאים) ונקלטה להיריון?
אוי...

לגבי השאלה שלך אין לי מושג. עצובה מאוד איתך....

אוי ../images/Emo10.gif

עדכון
אוי

מצטערת בשבילך ומקווה שאת החוויה הזאת את עוברת בפעם האחרונה כי בפעם הבאה את מצליחה בגדול

העין ה 3

New member
אוי ועוד אוי ../images/Emo24.gif

עדכון
אוי ועוד אוי

לא הייתי כאן כשהתחוללה הדרמה, ועכשיו כשקראתי את השאלה שלך לפני העדכון, רצתי מהר למטה לחפש עדכון. לא אגיד לך שהופתעתי כי עם עליה כזו, הסיכוי הוא באמת אפסי, אבל כמובן שבכל זאת קיוויתי שיקרה נס והעדכון שלך יהיה משמח. מחזיקה אצבעות לטיפול הבא והמנצח!

ריקי בש

New member
כל כך מצטערת לשמוע..

עדכון
כל כך מצטערת לשמוע..
מבינה מאוד את ההרגשה כי הייתי בסרט דומה אבל שנגמר גרוע יותר- פעמיים! אני לא מכירה את ה- PGD עליו דיברת- אין לי מושג, אבל בכל זאת- אאחל לך בהצלחה בעתיד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה