שאלה לגבי בטא

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
שאלה לגבי בטא

שאלה לגבי בטא
הנה אני מתחילה להציק עם שאלות... ביום שלישי (היום ה-12 להחזרה) הבטא היתה 80.7 היום (יומיים אחריי) הבטא 225 האם זה בסדר?? יפעת

a17

New member
כן נראה לי שזה בסדר גמור ../images/Emo45.gif

שאלה לגבי בטא
הנה אני מתחילה להציק עם שאלות... ביום שלישי (היום ה-12 להחזרה) הבטא היתה 80.7 היום (יומיים אחריי) הבטא 225 האם זה בסדר?? יפעת
כן נראה לי שזה בסדר גמור

בעיקרון הבטא צריכה להכפיל את עצמה אחרי יומיים

שיר5520

New member
לא מבינה בבטות...

שאלה לגבי בטא
לא מבינה בבטות...
אף פעם לא היו לי כאלה.. אבל נשמע לי שהרעיון הוא שהיא צריכה לעלות ואחרי יומים הכפלה כזו נראית לי אחלה. מאחלת לכם שהיא תמשיך לעלות.

סביון1

New member
בשלב זה העוברים עוד קצת חלשים בלוח

שאלה לגבי בטא
בשלב זה העוברים עוד קצת חלשים בלוח
הכפל.. אז לא תמיד יוצאת להם הכפלה מדויקת. זה בסדר גמור.

איזה יופי של ß

שאלה לגבי בטא
איזה יופי של ß
הכפלה יפה מאד, זה יותר מפי 2.5
שימשיך |כך|

צוקה1

New member
יפעת,zה נשמע מצויין../images/Emo57.gif

שאלה לגבי בטא
יפעת,zה נשמע מצויין

הכפלה של בטא צריכה להיות פי 1.5-2 והאם היא יותר גבוהה כמו שלך אז אדרבה המון הצלחה לכולם צוקה

ronitili

New member
יפעת, זה מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשימשיך עד../images/Emo95.gif

שאלה לגבי בטא
יפעת, זה מעולה
שימשיך עד

מצב
הנושא נעול.
למעלה