שאלה לגבי בהונות

אנני 2

New member
שאלה לגבי בהונות

שאלה: מבלי ששיניתי משהו בצורת הליכתי או בנעליי, בחודשיים האחרונים בשני הבהונות (במרכז הבהונות) נוצר לי חתך כואב ומתקלף (לפעמים טיפה מדמם). אני משערת שיש לזה סיבה. ממה לדעתכם זה יכול לנבוע? תודה

csh018

New member
שלום אנני 2

המיקום של החתכים והעור המתקלף הם נקודות איזון. תחשבי מה קרה לפני מספר חודשים שהוציא אותך מאיזון ? מעניין אותי האם החתך לאורך או לרוחב הבוהן? כמו כן האם את יכולה לעלות תמונות של כל כף הרגל ? בריאות טובה שלומי

avorly

New member
אנני 2, ברוכה הבאה בצל פורומינו

בבוהן נמצאים כמה וכמה מיקומים. כדי שנוכל להיות ספציפיים יותר- האם אפשר לקבל מיקום מדוייק יותר של החתך? אם אפשר- נסי לצלם או לצייר את האזור.

אנני 2

New member
ציירתי

שלומי ואורלי, תודה רבה על קבלת הפנים החמה. הפעלתי את כשרון הציור שלי, וציירתי את בהונותיי (פיקאסו?). הציור ברור מספיק? העור היבש שציירתי זהו מצב תמידי. הסדקים והקילופים הם מהתקופה האחרונה. תודה על תשובתכם.

csh018

New member
עור קשה וחריצים בבהונות

יתכן ומדובר בשינויים הורמונאליים. יתכן גם חשיבה נוקשה, חוסר גמישות מחשבתית העור הקשה בחלק התחתון, מראה על נעילה או חריקת לסתות משמעותו פחדים, סודות.... אני חושב שלמרות שציינת שדבר לא ישתנה, נראה לי שמשהו כן השתנה ביציבה!!! זכרי זה רק מבט בציור חסר צבע חום ומבט על כל כף הרגל כך שאני כאן עם הרבה שאלות. בריאות טובה לך שלומי

avorly

New member
אנני 2 ,

כתוספת קטנה לדיברי שלומי: מיקום העור הקשה מראה גם על משהו שסגור חזק מאוד בתת מודע. כדאי לנסות לשחרר קצת ממנו בכתיבה יצירתית.

למעלה