שאלה לגבי אתמול - הייתי בקולטורה עד 3 בערך. האם הייתה אח"כ הודעה מיוחדת מהלהקה כמו שהובטח ?
א אדומה 123 New member 4/8/06 #1 שאלה לגבי אתמול - הייתי בקולטורה עד 3 בערך. האם הייתה אח"כ הודעה מיוחדת מהלהקה כמו שהובטח ?
S super girl 15 New member 4/8/06 #2 אני לא היתי שם אבל אני יכולה להגיד לך שלא.. כי אם כן.... לא היו מפסיקים להזכיר את זה... ועל משהו כזה לא דיברו בכלל...
אני לא היתי שם אבל אני יכולה להגיד לך שלא.. כי אם כן.... לא היו מפסיקים להזכיר את זה... ועל משהו כזה לא דיברו בכלל...
I Ice machinE New member 4/8/06 #3 לא דיברתי עם אורן והוא אמר לי שהם לא ספיקו לדבר עם אנשי הלהקה (חברים והנהלה) אבל הם מצפים שלקראת יום שלישי-רביעי, יהיה משהו מהלהקה.
לא דיברתי עם אורן והוא אמר לי שהם לא ספיקו לדבר עם אנשי הלהקה (חברים והנהלה) אבל הם מצפים שלקראת יום שלישי-רביעי, יהיה משהו מהלהקה.
B Bavmorda New member 4/8/06 #4 כמו ששלחו מייל להרגיע לקראת ביטול אפשרי, אני אשמח אם ישלחו מייל עם הזמנה להודעה בפורום לגבי השיחה.... בתקווה שתהיה כזו. BAV.
כמו ששלחו מייל להרגיע לקראת ביטול אפשרי, אני אשמח אם ישלחו מייל עם הזמנה להודעה בפורום לגבי השיחה.... בתקווה שתהיה כזו. BAV.
M moshe676 New member 5/8/06 #5 מאכזב שלא הודיעו כלום הייתי עד 2. חשבתי שיודיעו משהו, שיגידו משהו. כלום.